Rode kaart Kortsmit geseponeerd voor laatste reguliere wedstrijd voor NAC Breda

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

De rode kaart die Roy Kortsmit in de slotfase van het duel met Heracles Almelo ontving is geseponeerd. Hierdoor is de doelman vrijdag toch inzetbaar voor NAC Breda uit bij Telstar.

Anselmo Garcia Mac Nulty zal het duel met Telstar wel aan zich voorbij moeten laten gaan. De verdediger ontving vrijdag zijn vijfde gele kaart van het seizoen. In de Play-Offs is de mandekker weer wel beschikbaar voor de Parel van het Zuiden.

De eerste ronde van de play-offs gaat maandag 22 mei van start. NAC Breda wist geen periodetitel te pakken en gaat op basis van de ranglijst naar de Keuken Kampioen Play-Offs. De uitslagen van de wedstrijden van komende vrijdag bepalen de eerste tegenstander in deze play-offs. Ronde 1 is 22 en 23 mei en de return wedstrijden 26 en 27 mei. De halve finales op 30 en 31 mei met de return op 3 juni en de finaleronde is op dinsdag 6 juni en de return op zondag 11 juni.

Heracles en PEC Zwolle zijn al zeker van promotie. FC Groningen en FC Cambuur zijn sowieso al gedegradeerd. Vanuit de eredivisie lijkt het te gaan tussen Excelsior en FC Emmen die -met nog twee wedstrijden te spelen- via de play-offs degradatie moet zien te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen