Alles is vers bij Pizzeria & Grillroom Toscana

Foto: Redactie

Volledig vers gemaakte gerechten, daar gaat het hart van de eigenaar van Pizzeria & Grillroom Toscana sneller van kloppen. En wie zou er niet blij worden van zijn passie voor eten? Vol trots vertelt Ahmed Ibrahim ons hoe hij zijn passie naar Etten-Leur heeft gebracht. Bij zijn Toscana is iedereen welkom voor lekker eten, van pizza tot burgers tot shoarma.

Jong geleerd…

Ahmed Ibrahim is geboren in Egypte en ging op zijn 15e met zijn familie naar Italië. “Daar kwam ik al snel in aanraking met de Italiaanse keuken. Ik ging naast mijn betaalde baan gratis werken bij een restaurant om daar alles van het vak te leren. Zo gedreven was ik. Binnen twee jaar kon ik aan de slag als pizzabakker. Op mijn 23e vervolgde ik mijn horecacarrière bij het grootste restaurant in Turijn.”

En toen ontmoette Ahmed tijdens een vakantie in Nederland zijn huidige vrouw. “Ik verhuisde voor haar en kon vrij gemakkelijk aan de slag bij verschillende Italiaanse restaurants. Ik sprak immers toch de taal. Zes maanden lang probeerde ik van alles uit, tot ik in de shoarmazaak van familie in Roosendaal stapte. Hoewel me dat makkelijk afging, had ik er geen plezier in. Mijn hart lag er niet.” En zo kwam Ahmed uit bij zijn eigen restaurant, met een unieke combinatie van Italiaans en shoarma. Door hem uitgedacht en uitgevoerd.

Bij Toscana is alles vers

In 2015 opende hij Pizzeria & Grillroom Toscana aan het Van Bergenplein, na een verbouwing van twee maanden. Zijn omgeving was sceptisch omdat eerdere restaurants op die locatie niet slaagden, maar Ahmed bouwde al snel een vaste klantenkring op. Waar hij begon als de goedkoopste in Etten-Leur, is hij nu hét restaurant waar je komt voor gerechten van de hoogste kwaliteit. Geen opgewarmde diepvrieslasagne, maar lasagne volledig gemaakt van verse ingrediënten. En hij heeft van alles op de menukaart: pizza, pasta, burgers, visschotels, shoarma, döner. Voor kinderen is er het kindermenu mét leuke verrassing. Toscana heeft unieke gerechten die je nergens anders vindt.

Groots durven dromen

En het Toscana concept werkt, want Ahmed opende kort na Etten-Leur ook een restaurant in Axel en in Hoogerheide. Toch houdt het daar niet op. “Ik denk groot en wil altijd meer. Meer voor mijn klanten en meer mensen kennis laten maken met mijn passie voor eten. Het liefst wil ik Toscana dan ook landelijk uitrollen.”

Ontdek zelf de kwaliteit van Toscana!

Benieuwd naar de gerechten van Toscana? Bestel via de website of eigen app. Of kom langs in het restaurant aan het Van Bergenplein. Binnen ziet het er prachtig uit en je kunt in de open keuken zien hoe je gerecht bereid wordt.

Toscana I
Van Bergenplein 15-17
076-7620640

https://www.toscana-ettenleur.com/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen