Musical-, theater- en dansgroepen De Nobelaer op de planken

Foto: Thécla Fotografie

De talenten van de musicalklassen, de theatergroep en de dansleerlingen van De Nobelaer hebben het hele jaar hard gewerkt. Ze hebben nieuwe dingen geleerd en zichzelf verbeterd op allerlei vlakken.

In juni, tijdens de Maand van de Kunsteducatie, laten al deze leerlingen zien wat ze kunnen en treden ze op voor publiek.

Musicaltalenten op het podium

Op zaterdag 10 juni treedt De Nobelaer Musicalklas op met de uitvoering Niets is wat het lijkt. Een voorstelling waarin ze het publiek laten zien hoe leuk een kleurrijk leven is. Een dag later, op zondag 11 juni, treden de jongste musicalsterren op met Het jaar van…. Laat je verrassen door de verschillende vrolijke scènes uit allerlei musicals, vol met dans, zang en speltechniek.

De Nobelaer Musicalklas – Niets is wat het lijkt
Za 10 juni | 15:30 & 19:00 uur | € 7,50

Musicalklas t/m 11 jaar – Het jaar van…
Zo 11 juni 14:30 uur & Ma 12 juni 19:00 uur | € 5

Theaterklas laat jou wél lachen

In de voorstelling Laat me niet lachen van de Theaterklas schuif je aan in het beste en drukste restaurant van de stad. Niets loopt zoals het moet. De meeste gasten zeggen minstens één keer per avond ‘’Laat me niet lachen!’’. Bewonder de Theaterklas maandag 19 juni op het toneel.

Theaterklas – Laat me niet lachen
Ma 19 juni | 18:00 uur | € 3,50

Dansvoorstelling Te water

Zaterdag 24 juni maken de musical- en theatersterren plaats voor de danstalenten van De Nobelaer. Alle dansgroepen, van jong tot oud, dansen de sterren van de hemel in de uitvoering Te water. Een voorstelling over Puck, die door een storm te water raakt en van alles meemaakt. Regisseuse van de dansvoorstelling Monique de Groot vertelt: ‘’Het is leuk dat de dansers samen de hele voorstelling tot één geheel maken. Elke groep heeft een grote rol in de verhaallijn.’’ Leerlingen van het Kinderatelier hebben meegedaan aan een wedstrijd om het posterbeeld voor deze voorstelling te maken. Milou is de gelukkige winnaar, haar tekening wordt ook gebruikt voor de programmaflyer.

Dansvoorstelling – Te water
Za 24 juni | 13:00 & 15:30 uur | € 7,50

Kunst maakt de wereld een heel stuk mooier
‘’Ik vind het leukste aan zo’n dag met voorstellingen dat alle groepen hier samen komen. Eén keer per jaar kunnen we zien hoe de leerlingen gegroeid zijn en wat voor creaties er gemaakt zijn. Dat is gaaf om te zien van elkaar!’’ vertelt Merel Rovers (dansleerlinge Modern Jazz). Docent en regisseuse van de Musicalklas Kirsten de Bruijn is ook enthousiast over de uitvoeringen tijdens de Maand van de Kunsteducatie. ‘’Kunst maakt de wereld een heel stuk mooier!’’.

Bewonder ook hoe de musical-, dans- en theaterkunst de wereld een stukje mooier maakt. Kom op 10, 11, 19 en/of 24 juni naar De Nobelaer in Etten-Leur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.denobelaer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen