Succesvolle clinic RiDa kickboxing met Ernesto Hoost

Foto: Koflex Event Support

In verband met het tweejarig bestaan van RiDa kickboxing is er een clinic gegeven door niemand minder dan Ernesto Hoost.

Mister Perfect was een van de allerbeste kickboksers ter wereld, 4 voudig K1 kampioen, diverse Wereld en Europese titels in zowel kickboxing als Muay Thai.

Het was op deze warme avond zeer druk in de zaal net zoals op de tribunes van de sporthal aan het Trivium in Etten-Leur. De volwassen leden stonden in de zaal en er waren veel jeugdleden aan het kijken. Ernesto maakte eerst kort een introductie praatje en begon daarna direct met de opwarming. Na de korte maar pittige opwarming heeft iedereen zijn bokshandschoenen en scheenbeschermers aangedaan en een partner gezocht om deze avond mee te trainen.

De verschillende korte en af en toe onorthodoxe oefeningen uit de praktijk werden rustig voor gedaan waarna iedereen de oefening ging uitvoeren waarop Ernesto zoveel mogelijk overal langs liep en de fijne kneepjes uitlegde. Het tweede deel van de clinic gingen we diverse sparvormen uitvoeren waarbij veel gelachen is door de leuke en leerzame training.

Voor degene die nog niet moe waren zijn we op het eind nog onderling gaan sparren, en na de training heeft Ernesto ruim de tijd genomen voor foto’s en handtekeningen. Iedereen die geweest is een ervaring rijker en voor RiDa kickboxing zeker voor herhaling vatbaar.

Zin om te kickboksen?

“Ben je nieuwsgierig geworden naar onze leuke sportschool die altijd wel wat leuks organiseert en heb je ook zin om bij ons te komen kickboksen, wij bieden voor iedereen de mogelijkheid om gratis enkele proeflessen te volgen. Dus aarzel niet en meld je dan aan via onze website“.

En zeker niet te vergeten handbalvereniging Internos bedankt voor de goede zorgen en dat we bij jullie terecht konden. Koflex Event Support bedankt voor de mooie foto’s (zie ook de Facebookpagina van RiDa kickboxing).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen