Spelerspresentatie tijdens Open dag NAC Breda

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Zondag 6 augustus staat de jaarlijkse Open Dag weer op het programma. Een week voordat NAC het seizoen 2023/2024 aftrapt met de eerste competitiewedstrijd uit tegen FC Dordrecht is eenieder welkom in en rondom het Rat Verlegh Stadion voor een dag die volledig in het teken staat van De Parel van het Zuiden

Uiteraard staat de spelerspresentatie ook dit jaar op het programma. We zullen samen genieten van live muziek, je kunt een rondleiding krijgen door het Rat Verlegh Stadion voor een kijkje achter de schermen, er zijn activiteiten voor jong en oud en je kunt de handtekeningen scoren van jouw favoriete spelers!

Meer wordt hierover later bekend gemaakt. Voor de open dag worden vrijwilligers gevraagd.

Restant oefenwedstrijden

Woensdag 19 juli 19:00 uur: NAC – RKC Waalwijk.
Ook in de voorbereiding op seizoen 23/24 stelt Rood-Wit uit St. Willebrord het sportpark ter beschikking. Ditmaal komt RKC Waalwijk op bezoek. Kaarten voor dit duel zijn te verkrijgen via onderstaande button en aan de poort op de wedstrijddag. Kaarten kosten voor volwassenen: €10,- en voor jeugd tot en met 17 jaar: €5,-. De kaartverkoop voor dit duel start op vrijdag 7 juli vanaf 12:00 uur.

Zaterdag 22 juli 13:00 uur: NAC – Excelsior Rotterdam.
Enkele dagen na het oefenduel met RKC Waalwijk reist de ploeg van Peter Hyballa wederom af naar St. Willebrord. Dan treft het Eredivisionist Excelsior Rotterdam. Kaarten voor dit duel zijn te verkrijgen via onderstaande button en aan de poort op de wedstrijddag. Kaarten kosten voor volwassenen: €10,- en voor jeugd tot en met 17 jaar: €5,-. De kaartverkoop voor dit duel start op vrijdag 7 juli vanaf 12:00 uur.

Woensdag 2 augustus 19:00 uur: v.v. Hoeven – NAC
Voor de kaartverkoop van v.v. Hoeven – NAC maakt v.v. Hoeven gebruik van het ticketingsysteem van NAC. De prijzen en regelingen zijn vastgesteld door v.v. Hoeven en wijken daarom af van de andere wedstrijden. Jeugd tot en met 12 jaar mag, onder begeleiding van een volwassene, gratis naar binnen. Jeugd in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar betaalt: €7,50 voor een kaartje. Voor volwassenen geldt ook een tarief van: €7,50.

Vrijdag 4 augustus 19:30: NAC – Alanyaspor
Vrijdagavond 4 augustus staat de generale repetitie voor de start van de competitie op het programma. Om 19:30 uur neemt NAC het in het eigen Rat Verlegh Stadion op tegen het Turkse Alanyaspor. Seizoenkaarthouders kunnen dit duel gratis bezoeken, maar dienen wel hun ticket te claimen via NACtickets.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen