Open dag bij afscheidshuis Buiten Afscheid

Foto: Buiten Afscheid

Met het afscheidshuis in Prinsenbeek biedt Hella de Wit nabestaanden in de dagen na het overlijden tot aan de dag van de uitvaart alle tijd om samen te zijn. Samen met de overledene, maar ook met andere nabestaanden.  

Bij Buiten Afscheid heb je de beschikking over het huis met de bijbehorende tuin zonder dat je andere rouwenden tegenkomt. Je kunt er je bezoek ontvangen, als je wil in besloten kring een afscheidsceremonie houden of er ongestoord door de tuin wandelen om even tot bezinning te komen. Of je nu de hele dag bij de overledene in de buurt wil blijven of niet, het huis staat deze dagen exclusief tot je beschikking. Je kunt er zelfs blijven overnachten. 

Ervaren of Buiten Afscheid bij je zou passen of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden die het afscheidshuis biedt, kom dan eens langs op de open dag!

Open dag afscheidshuis

  • Zaterdag 16 september a.s.
  • 11.00 – 15.00 uur
  • Postbaan 11 te Prinsenbeek

Kijk voor je vertrekt nog even op de website van Buiten Afscheid  www.buitenafscheid.nl. Op het moment dat het afscheidshuis in gebruik is, kan deze dag helaas niet doorgaan en wordt dit op de website (rechts bovenin) vermeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen