Pijnlijke of vermoeide benen? Laat ze gratis scannen door HuidWens

Foto: HuidWens

Heb jij last van pijnlijke of vermoeide benen? Op vrijdag 6 oktober kun je ze gratis laten scannen door de professionals van HuidWens praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie. Dat kan tussen 12.00 en 16.30 uur in de praktijk aan de Bredaseweg 57 in Etten-Leur.

Deze niet invasieve functionele meting kan in een vroeg stadium aangeven of er mogelijk spataderen in de benen aanwezig zijn. Het zegt iets over de functie van de aderen; is er een goede afvoer van bloed richting het hart mogelijk. Dit onderzoek* zal inzicht geven in hoeverre de aderen niet goed functioneren. Ook is er een lymfescanner aanwezig om oedeem (vocht) te meten.

* Let op: De scan is geen diagnose. Aanvullend onderzoek door een arts kan nodig zijn om te kunnen bepalen waar uw klachten vandaan komen. Dit onderzoek kan een behandeling / onderzoek van een arts niet vervangen.

Therapeutisch elastische kousen

Bij de uitkomst ‘spataderen’ kan het dragen van therapeutisch elastische kousen een oplossing zijn. Het is mogelijk om door een adviseur de kousen aan te laten meten. In het assortiment kousen van HuidWens heb je de keuze uit verschillende designs, opties en kleuren.

Gratis scan?

Wacht niet langer en maak een afspraak bij HuidWens voor 6 oktober tussen 12.00 en 16.30 uur:

  • Bel Eline: 06-29351796
  • Bel Claudia:06-16050829
  • Bel Lisanne :06-12632130

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen