Voel je thuis bij De Nobelaer tijdens De Kinderboekenweek

Foto: Pexels

Van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober is het De Kinderboekenweek in heel Nederland. Het thema van dit jaar is Bij mij thuis. Tijdens deze week zijn er bij De Nobelaer diverse dingen te doen. Zo is er een theatervoorstelling en wordt De Kinderboekenweek op woensdagmiddag 4 oktober feestelijk geopend.

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om te komen wegdromen bij een goed boek in de huiskamer van het cultuurhuis. Ontdek het programma van dit jaar op www.denobelaer.nl/kinderboekenweek.

Kom bij ons thuis
Het thema van De Kinderboekenweek van dit jaar is Bij mij thuis. Sommige kinderen hebben thuis twee mama’s of papa’sBij anderen eten ze elke vrijdag friet. Thuis is voor iedereen anders en dat maakt dat je van elkaar kunt leren. De Nobelaer wil voor alle inwoners van Etten-Leur een thuis zijn dus ook tijdens de Kinderboekenweek staan de deuren voor je open.

Een feestelijke opening
Om de week in te luiden staat op woensdag 4 oktober een programma klaar dat volledig in het teken staat van het thema Bij mij thuis. De musicalklas van De Nobelaer geeft een spetterend optreden en zingt het titellied dat ook dit jaar door Kinderen voor Kinderen is gemaakt. Ook wordt er een mooie video getoond die gemaakt is rondom De Kinderboekenweek.

Opening Kinderboekenweek
Wo 4 okt | 15:30 uur | Gratis entree

Kom in een muzikaal huis
Op zaterdag 7 oktober is een voorstelling te zien vol muziek. Katiuscia Principato neemt kinderen van 4 t/m 8 jaar mee op een avontuurlijke, muzikale reis waarin niets te gek is en alles kan. De kleine, schattige voorstelling is geïnspireerd door het thema van de Kinderboekenweek Bij mij thuis.

Bij mij thuis (4+) – Voorstelling Kinderboekenweek
Za 7 okt | 14:00 uur & 15:30 uur | €10

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen