De Tandendokters: nieuwe moderne tandartspraktijk in Breda

Foto:

Tuinzigt is met De Tandendokters een nieuwe tandartspraktijk voor het hele gezin rijker. Wij spraken met zorgondernemers Ibrahim Eltayeb Ferrer (26) en Salah Alasaad (27). Beiden hebben ervaring opgedaan in andere praktijken in Brabant.

In de zelfstandige praktijk kan je terecht voor onder andere mondzorg en preventie, tanden laten vullen, wortelkanaalbehandelingen als voor het bleken van je handen. “We willen de beste zorg die we voor onszelf wensen, aanbieden aan de Bredanaars”, zo vertelt Salah. “Het gaat niet alleen om mensen van de pijn af te helpen, maar het kan ook gaan om de esthetische mondheelkunde, waarbij we mensen een mooie glimlach willen geven.”

In het pand aan de Clematisstraat 57 (in winkelcentrum Tuinzigt) was eerst een andere tandarts gevestigd, maar daar waar die praktijk alleen in het weekend open was, wil De Tandendokters zes dagen per week open zijn in de nabije toekomst.Er zijn drie gloednieuwe behandelkamers om inwoners van Tuinzigt en andere patiënten te behandelen.

Overstappen naar nieuwe tandarts?

Ben je op zoek naar een nieuwe moderne kindvriendelijke tandarts? Via “Afspraak maken” op de website van De Tandendokters, regelt de praktijk de overschrijving. Om de oude foto’s en behandelingen te verkrijgen van de voormalige tandarts, dien je wel -vanwege privacy- zelf te telefoneren naar je oude tandarts.

“We kiezen voor een duurzame behandeling. We willen dat onze patiënten blij kunnen blijven met hun tanden tot het einde van zijn of haar leven. Het tanden bleken mag niet ten koste gaan van een stabiele mondsituatie.” Van jong tot oud, van het voorzien van tanden poetsen tips voor de kleinsten tot aan wortelkanaalbehandeling ben je bij Ibrahim en Salah aan het juiste adres. Ibrahim heeft de skills en tools om in zijn praktijk ook tanden en (verstands)kiezen te trekken. Hierdoor heb je geen wachttijd bij de kaakchirurg. Ibrahim vult aan: “Ja zeker, en ook willen we onzichtbare beugels aan gaan bieden voor volwassenen.” Neem hierover contact op via onderstaande telefoonnummer.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop, dus geen routinematige handelingen waarbij de cliënt een nummer is.

 

Kindvriendelijk

Salah: “De eerste afspraak hoeft niet te beginnen met een behandeling. Het kind kan eerst langskomen om de behandelkamer en de tandarts te zien en met hem te spreken. Stap voor stap wordt het vertrouwen opgebouwd.” Ook volwassen patiënten kunnen angst voor de tandarts hebben. Voor beide groepen zal de praktijk extra tijd nemen. De patiënt heeft alle controle op de stoel. Stop betekent dat de behandeling direct gestopt wordt. En de tandarts zal voor en tijdens de behandeling vertellen wat er gebeuren gaat. Beiden hebben ervaring in een zogeheten angstige tandartspraktijk.


Voorkomen is beter dan genezen!

5 tips goede mondzorg

  • Ga naar de jaarlijkse controle
  • Door deze controles de juiste mondzorg bijsturen
  • Twee keer per dag goed poetsen (2 minuten per keer)
  • Tandenstokers / ragers (om de dag)
  • Gebruik geen Listerine

Feestelijke opening

Onlangs werd voor familie, vrienden, buurtbewoners en andere geïnteresseerden de opening feestelijk gevierd.

 

De Tandendokters

Bel voor een afspraak: ‎+31 76 764 0955 of mail naar [email protected] | De praktijk is dinsdag en zondag gesloten

Website: www.detandendokters.nl | Volg de praktijk via TikTok | Instagram | Facebook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen