Slagerij Van Caulil verhuist naar Kerkwerve, pand Stationsstraat nu te koop

Foto: Pixabay

Slagerij Van Caulil, al sinds 1903 gevestigd in Etten-Leur, gaat verhuizen naar het oude pand van bakkerij Meijers aan de Kerkwerve. Het huidige pand aan de Stationsstraat staat nu te koop. Wanneer de verhuizing plaatsvindt, is nog onbekend.

Slagerij Van Caulil is een begrip in Etten-Leur. In april 2007 hebben Bianca en Staf Faes de slagerij overgenomen van Jac van Caulil. Vader en dochter hebben beiden inmiddels zeer veel ervaring opgedaan, en ook zoon Jeffrey is te vinden in de winkel. Na jarenlange staat van dienst staat dus nu het pand aan de Stationsstraat te koop. In feite gaat het om twee panden, nummer 2 en nummer 4, maar ze zijn zowel apart als samen te koop.

Wat wordt de nieuwe bestemming?

Hoewel huisnummer 2 momenteel nog in gebruik is als winkel met bovenwoning ziet de makelaar hier ook mogelijkheden voor een koper om het geheel te splitsen in appartementen of naar patiowoning te transformeren. Huisnummer 4 kan tevens getransformeerd worden naar een prachtige eengezinswoning. Twee objecten met potentie die gezamenlijk, maar ook apart van elkaar te koop worden aangeboden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen