Nieuw in Etten-Leur: Saffier Natuurgeneeswijzen

Foto: Saffier Natuurgeneeswijzen

Saffier Natuurgeneeswijzen is sinds eind maart gevestigd aan de Tamboerijn 92 in Etten-Leur. Kimberly Antens helpt in haar praktijk mensen op een natuurlijke manier met allerlei verschillende klachten, door middel van natuurgeneeskunde en klassieke homeopathie. “Mensen voelen zich na de behandeling gezonder, energieker, lekkerder in hun vel en ervaren een verbetering of het algeheel verdwijnen van hun klacht”.

Als jonge meid kwam Kimberly in aanraking met natuurgeneeskunde. Ze had vermoeidheidsklachten en in het ziekenhuis kwam ze maar niet verder. “Leer er maar mee leven” was een uitspraak van een van de artsen. Haar ouders wilden de moed niet opgeven en namen haar toen voor het eerst mee naar een natuurgeneeskundige. Kimberly wilde daarna anderen ook op deze manier helpen en volgde daarom zelf de studies Natuurgeneeskunde en Klassiek homeopathie.

Groot scala aan klachten

Je kunt bij Saffier Natuurgeneeswijzen voor allerlei klachten terecht. Denk aan maagpijn, buikpijn, menstruatiepijn, hoofdpijn, spier- en gewrichtsklachten zoals artrose en reuma, huidklachten zoals eczeem en psoriasis, vermoeidheid, stress, hooikoorts en voedselintoleranties. Ook kan je er terecht voor mentaal-emotionele klachten zoals angsten, depressie en verdriet.

Behandeling Saffier Natuurgeneeswijzen

Bij Saffier Natuurgeneeswijzen mag je zelf of in overleg met Kimberly kiezen of je voor een behandeling met natuurgeneeskunde of klassieke homeopathie gaat. Bij natuurgeneeskunde bestaat de behandeling uit kruidentinctuur (druppels), eventueel aangevuld met Bach bloesems, voedingsadvies en/of lichaamsgerichte therapie zoals onder andere een massage. Bij klassieke homeopathie geeft Kimberly melksuiker korrels waar het homeopathisch middel tegen jouw klachten op gespoten is. Deze lossen op onder de tong.

Vergoeding

De kosten voor een behandeling kunnen (deels) vergoed worden door de zorgverzekering vanuit het aanvullende pakket. Dit hangt af van de zorgverzekering en het pakket van de verzekerde. Raadpleeg je polis of zorgverzekering hoe dit voor jou geregeld is.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben jij benieuwd of Saffier Natuurgeneeswijzen ook iets voor jou kan betekenen? Of wil je graag even kennismaken om te zien of Kimberly en jij een klik hebben? Maak een afspraak via www.saffiernatuurgeneeswijzen.nl of 06-39755216.

Openingsactie april

Aangezien Kimberly nieuw is in Etten-Leur biedt zij de gehele maand april een korting op een ontspanningsmassage naar keuze. Je boekt een massage van 45 min (afspraak van 60 min) voor maar € 50,-.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen