Gratis informatiemarkt Life events op 9 april in de Nobelaer

Foto: Surplus

Op dinsdag 9 april aanstaande is er een gratis informatiemarkt in de Nobelaer voor alle inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Zundert en Moerdijk. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Diverse deskundigen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te delen over belangrijke onderwerpen zoals belastingen en pensioenen. Iedereen is van harte welkom en kan vrijblijvend binnenlopen.

Op deze informatiemarkt kan iedereen terecht om vragen te stellen en informatie te halen over onder andere kinderen die 18 jaar worden, gezinsuitbreiding, pensioen, overlijden, echtscheiding en verandering van inkomen. Door vooraf te plannen en bewust te zijn van mogelijke financiële gevolgen van (levens)thema’s, kunnen zaken tijdig geregeld worden. Hiermee worden problemen in de toekomst voorkomen.

Verschillende deskundige aanwezig

Er is voor ieder wat wils. Belastingdeskundige C. Bol van Surplus is beschikbaar voor alle belastingvragen. Jongerenwerker S. Nagelkerke denkt graag mee met alle vragen rondom jongeren. Pensioenadviseur mevrouw L. Bastiaansen van Witlox VCS geeft uitleg over pensioenzaken. Medewerkers van het werkplein Hart van West Brabant weten veel over uitkeringen en toeslagen. Notaris de heer Mr. M. Stout van Signa notarissen uit Zevenbergen kan uitleg geven over levenstestamenten en andere zaken die je kunt regelen. Uitvaartondernemer mevrouw A. van der Jagt van Dela staan stil bij allerlei regelzaken rondom overlijden.

Kom dus naar deze inspirerende informatiemarkt van Surplus!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen