Avondvierdaagse Etten-Leur van 27 t/m 31 mei

Foto: Marjan Maasdam

Komende week gaat alweer de 60ste editie van de Avondvierdaagse in Etten-Leur van start. Op maandag 27 mei start de eerste avond en de afsluiting met het defilé is op donderdag 30 mei. Ook dit jaar is Jumbo de hoofdsponsor. De inschrijfkosten zijn mede hierdoor hetzelfde als de laatste jaren.

Drie routes

Ook dit jaar zijn er routes uitgezet van 3 – 5 – 10 – 15 km. De routes voor de 3 – 5 en 10 km zijn uitgepijld met respectievelijk witte, groene en rode pijlen. Alleen de 15 km wordt niet uitgepijld en is te lopen via een GPX bestand op je mobiel of GPS of met behulp van een beschreven route.

Starttijden Avondvierdaagse Etten-Leur

  • 3 KM: op maandag t/m woensdag om 18:15 uur – let op, op donderdag om 18:45 uur.
  • 5 KM: op maandag t/m donderdag om 18:30 uur.
  • 10 KM: op maandag t/m donderdag om 18:00 uur.
  • 15 KM: op maandag t/m woensdag om 17:30 uur – let op, op donderdag om 17:15 uur.

Let op de afwijkende startlocatie op donderdag: op de Oude Bredaseweg ter hoogte van het Witte Paard. De finish ligt dan in het Oderkerkpark. Hier is voldoende ruimte voor alle scholen om de kinderen een medaille te geven.

Inschrijven via school

Heb je kinderen op de basisschool, schrijf dan in via school; ook broertjes, zusjes en ouders of grootouders kunnen via de school inschrijven. Buiten de basisschool om inschrijven voor de Jumbo avondvierdaagse kan op de website van inschrijven.nl.

Natuurlijk willen we dit jaar ook een schone avondvierdaagse en vragen iedereen om zijn eigen afval op te ruimen. Met elkaar houden we ons Etten-Leur schoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen