Op de foto met Elsa, Anna en Olaf van Disney’s Frozen

Foto: Winkelhart Etten-Leur

Elsa, Anna en Olaf zijn van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig in het overdekte winkelcentrum op woensdag 4 januari tijdens Opa & Oma Dag.

Ze zullen optreden geven om 12:00 (Elsa), 13.00 (Olaf), 14.00 (Elsa) en om 15.00 wederom Olaf. De meet & greets zijn gepland op het middenplein van het winkelcentrum. Ook is er een winterspeurtocht waarbij bioscoopkaartjes gewonnen kunnen worden.

Winterspeurtocht
Schaatsen, sleeën, naar de bioscoop of gezellig samen warme chocolademelk drinken: in de Kerstvakantie is van alles te beleven. Tegen inlevering een volledig ingevulde speurtochtkaart bij Donker & Blond, Lunchroom Binnen, Plein 60 of Zus & Zo krijgen kinderen een heerlijke kinderchocomel en maken ze kans op twee bioscoopkaartjes.
Over de Opa & Oma Dagen
De speurtocht en Meet & Greet vinden plaats tijdens de terugkerende Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur. Tijdens de Opa & Oma Dag richt het Winkelhart zich op grootouders die samen met hun (klein)kinderen het centrum en de weekmarkt van Etten-Leur bezoeken. Voor jong en oud worden er diverse activiteiten georganiseerd.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen