De beste rijscholen van Etten-Leur en omgeving

13 sep , 12:44 Nieuws
auto in de file
Druk bezig met een keuze maken voor een rijschool voor jezelf of je zoon of dochter? Dan maakt deze lijst jouw keuze misschien wel wat makkelijker.Deze top tien is gebaseerd op het slagingspercentage van de rijscholen (met minimaal 15 examens). Hiervoor is gekeken naar de percentages op de website van het CBR.
  • 1. MKDrive, Oosterhout
Het slagingspercentage bij MK Drive is 80%. 82% van de geslaagden haalt zijn of haar rijbewijsin één keer.
Metin Koni is de eigenaar van MKDrive. Bij zijn rijschool wordt je opgeleid op basis van jouw tempo en altijd door een vaste instructeur.
Bekijk hier de website van MKDrive .
  • 2. Rijschool Hurks, Terheijden
Het slagingspercentage bij Rijschool Hurks is 78%. 73% heeft na één examen zijn of haar rijbewijs op zak.
Eigenaar van de rijschool is Ronald Hurks. In 2009 is hij voor zichzelf begonnen. Ronald gelooft dat je door goede communicatie veiliger kunt deelnemen aan het verkeer.
  • 3. Rijschool Vermeulen, Alphen
Het slagingspercentage van Rijschool Vermeulen ligt op 81%. 85% heeft na het eerste rijexamen het roze pasje op zak.
Toine Vermeulen van Rijschool Vermeulen is zelf beroepsmilitair geweest bij de Koninklijke Landmacht waar hij verantwoordelijk was voor het opleiden van militaire chauffeurs.
Bekijk hier de website van Rijschool Vermeulen.
  • 4. Autorijschool Spitz, Breda
82% van de leerlingen van Autorijschool Spitz haalt zijn of haar rijbewijs, waarvan 75% na het eerste examen.
Bij Autorijschool Spitz haal je op vlotte wijze je rijbewijs op de manier die bij jou past. Ze hebben 15 jaar ervaring met het opleiden van honderden leerlingen.
  • 5. Rijschool-wies.nl, Oosterhout
Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Wies ligt op 67%. 71% haalt zijn of haar rijbewijs in één keer.
Bij deze rijschool krijg je op een ontspannen wijze les door een vaste opleider. Ze hebben een persoonlijke aanpak, waarin ze inspelen op de wensen van individuele leerlingen.
  • 6. Rijschool Jochems, Prinsenbeek
77% van de leerlingen van Rijschool Jochems haalt zijn of haar rijbewijs. 75% van de geslaagden heeft na één examen het roze pasje in handen.
Bij Rijschool Jochems streven ze ernaar dat leerlingen, nadat zij hun rijbewijs hebben gehaald, nog vaak aan de lesperiode terugdenken als een leuke, plezierige en leerzame tijd.
  • 7. Verkeersschool Den Dunne, Zundert
Bij Verkeersschool Den Dunne behaalt 78% van de leerlingen zijn of haar rijbewijs. 78% krijgt het roze pasje na één examen.
Dennis van Dun is al een hele tijd werkzaam als rijinstructeur. Hij staat garant voor gezelligheid gecombineerd met een kwalitatief goede rijopleiding.
  • 8. Autorijschool Roos, Oosterhout
76% van de leerlingen van Autorijschool Roos behaalt zijn of haar rijbewijs. 75% hiervan haalt het rijbewijs in één keer.
Met OOG voor JOU en voor jouw unieke manier van leren autorijden, word je begeleid vanaf de start tot aan het bereiken van je doel. Samen gaan we ervoor zorgen dat de symbolische stijgende lijn in het beeldmerk voor jou werkelijkheid wordt.
Bekijk hier de website
  • 9. Autorijschool van Meel, Oosterhout
Het gemiddelde slagingspercentage ligt op 63% bij Autorijschool van Meel. 60% hiervan haalt zijn rijbewijs in één keer.
Rustig, gestructureerd en direct zijn de drie woorden die de methode van Peter van Meel kenmerken. Stap voor stap zal hij je begeleiden in het halen van jouw rijbewijs.
  • 10. Twister Rijopleidingen, Breda
65% van de leerlingen haalt zijn of haar rijbewijs bij Twister Rijopleidingen. 71% haalt het rijbewijs zelfs in één keer.
Bij Twister Rijopleidingen Breda kun je niet alleen terecht voor je autorijbewijs, ook kun je jouw rijbewijs voor de aanhangwagen halen bij Marcella Merks-Seuters. Ze vindt het belangrijk dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt in de lesauto.
  • 11. Verkeersschool Voesenek, Etten-Leur
68% van de leerlingen van Verkeersschool Voesenek haalt zijn of haar rijbewijs. 69% van de geslaagden heeft na één examen het roze pasje in handen.
De juiste mentaliteit in ‘t verkeer, daar gaat het eigenlijk om…
Bekijk hier de website.
  • 12. Rijschool Natah, Oosterhout
70% van de leerlingen van Rijschool Natah behaalt zijn of haar rijbewijs. 62% hiervan haalt het rijbewijs in één keer.
De lesmethode wordt bij Rijschool Natah aangepast aan het type leerling. Er hangt een ontspannen sfeer tijdens de rijlessen, wat er voor zorgt dat de instructies gemakkelijker worden opgenomen.