De zomerkermis in Etten-Leur start vrijdag!

25 jun , 10:28 Nieuws
zomerkermis182 702
Wie goed heeft opgelet, heeft de kermiswagens al zien staan op het Brabantpark. Vanaf vrijdag vindt namelijk weer de grote Zomerkermis van Etten-Leur plaats. Zes dagen zwieren en zwaaien en jezelf vermaken op de Anna van Berchemlaan, Oude Bredaseweg, Oderkerkpark, Raadhuisplein en de Markt.
Er zijn dit jaar zo’n 50 grote, kleine, spectaculaire en nostalgische attracties. Rondom de attracties is een uitgebreid en gevarieerd kermisprogramma met bijzondere activiteiten. Van het muzikale podium tot de gehandicaptenmiddag, van de kermis mis tot artiestenoptredens. Laat je dagelijks verrassen door betoverend straattheater op het kermisterrein in het centrum. Bekijk het laatste nieuws op Facebook en Instagram .
De kermis start vrijdag om 15.00 uur. De officiële opening is om 19.00 uur door wethouder Verwijmeren en jeugdburgemeester Vieve. Dat doen zij bij de Power Polyp, winnaar van de Publieksprijs 2023.

Speciale evenementen

  • Op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag kun je genieten van live muziek op het horecaplein in het Oderkerkpark.
  • Zondag is er de traditionele Kermis-mis om 10.00 uur, in de autoscooter van Swinkels Amusement.
  • Maandagmiddag is traditioneel een bijzondere middag. Die staat n het teken van meedoen en meemaken. Ongeveer tweehonderd aangemelde bezoekers kunnen dan met hun begeleiders de kermis bezoeken.
  • Op woensdag 3 juli is het Kortingsdag op de kermis van 13.00 tot 23.00 uur. De kermisexploitanten hebben aanbiedingen. Welke kortingen er zijn? Dat is aangegeven bij de kassa van de attractie. En ontmoet ook je favoriete actiehelden of prinsessen tijdens de Meet & Greet!

Kom genieten van de zomerkermis!

Geniet op de zomerkermis van Etten-Leur van de kleurrijke lichten, het geluid van de muziek en de geur van het lekkere eten. Of je nu op zoek bent naar spanning en avontuur of gewoon wilt genieten van een rustige rit, er is voor iedereen iets te vinden.