Culinair hoogstandje: Lekker Etten-Leur

Foto: Pexels

Aanstaande vrijdag en zaterdag wordt traditioneel het plein rond de Moeierboom weer omgetoverd tot een spectaculair culinair evenement: Lekker Etten-Leur. Dit jaar vindt het evenement voor de veertiende keer plaats. Op vrijdag 31 augustus om 16.30 uur zal rond de Moeierboom eerst de finale van de BOV trofee plaats vinden, waarna het evenement om 19.00 uur start.

BOV staat voor Beste Ondernemer Visie en is een initiatief van JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur). Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Dit jaar is het thema “familiebedrijven”. De presentatie van de kandidaten voor de BOV 2018 vond plaats tijden de Pré BOV op 24 mei. Op deze avond werden de finalisten gepresenteerd. De winnaar van de BOV trofee wordt op 31 augustus bekendgemaakt, tijdens de netwerkborrel voorafgaand aan de start van Lekker Etten-Leur.

Na de netwerkborrel kan er genoten worden van allerlei culinaire hoogstandjes. In een sfeervolle setting van luxe tenten en foodtrucks, die ook nog eens prachtig verlicht zijn, kun je kennis maken met overheerlijke hapjes en drankjes, verzorgd door diverse deelnemende, Etten-Leurse horecaondernemingen, waaronder onder andere Restaurant Havenhuis, Bistro het Lelijke Eendje, de Hoge Neer, restaurant Pouwe, Chocolat en Golfpark De Turfvaart. En bijzondere verrassing dit jaar is de foodtruck “De Dwarse Blonde Zus”, een combinatie van Dubbel & Dwars Tostibar, Donker en Blond en Lunchcafé Zus & Zo.

Uiteraard is er gezorgd voor entertainment, zodat u lekker kunt eten en drinken én kunt genieten van muziek. Op vrijdag wordt die verzorgd door heerlijke jazz gespeeld door JazzNzo en vanaf 20.30 uur kan er gedanst worden op muziek van de band Fragment Live.

Op zaterdag 1 september tussen 16.00 uur en d20.00 uur wordt de muziek verzorgd door een DJ en vanaf 20.30 uur speelt partyband Fusio. Om middernacht is het gedaan met de gezelligheid rond de Moeierboom, maar nog volop plaats om gezellig na te borrelen bij de diverse horecagelegenheden rond de kop van de Markt.

Tijdens de totale duur van Lekker Etten-Leur wordt er betaald met zogenaamde “Moeierboompkes, die vooraf tegelijktijd met je tickets besteld kunnen worden via www.lekkeretten-leur.nl

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen