Koopwoning van de week: Hubertuslaan 24 in Etten-Leur

15 jun 2021, 11:36 Nieuws
hubertuslaan 24 etten leur
De woning is modern, licht en lekker ruim. Er zijn niet alleen 4 slaapkamers, een luxe badkamer en hele grote keuken maar ook nog een fraaie en moderne achtertuin met overkapping. Het Schoenmakerspark ligt om de hoek net als het van Bergenplein met al z'n winkeltjes.
De kinderen kunnen gewoon lekker te voet naar school of naar de vele speeltuintjes die je hier in de wijk vindt. Wil je de woning in het echt bekijken? Neem dan contact op met 076 Makelaardij voor een bezichtiging.
€ 360.000 k.k. |

BEGANE GROND:

Via de onderhoudsvriendelijke voortuin kom je in de royale hal met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De wc is voorzien van een zwevende toiletpot en een fonteintje. De meterkast is voorzien van 5 groepen en een kookgroep. De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegel en de wanden zijn allemaal afgewerkt met spachtelputz. Het plafond is gespoten. Vanuit de hal kom je in de royale woonkamer met open keuken. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is opgesteld in een hoek onder het raam. Hierdoor kun je lekker buiten kijken als je aan het koken bent en sta je toch nog dicht bij mensen in de woonkamer. De keuken is o.a. uitgerust met een koelkast, oven, apothekerskast, keramische kookplaat met afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Het werkblad telt in totaal ca. 4.80 strekkende meter lang. Dus heel veel ruimte om spullen weg te zetten. De woonkamer is ca. 25m2 groot en ligt aan de achterzijde van de woning. Hierdoor heb je heel veel privacy. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de moderne achtertuin met heerlijke overkapping tegen de woning.

TUIN:

De tuin is ca. 5.25m breed en 8.55m diep. Achterin de tuin heb je een houten berging en overkapping. De berging is ruim 7m2 groot en voorzien van elektriciteit. Er is gekozen voor een fraaie 60cm x 60cm tegel waardoor de tuin een luxe uitstraling heeft gekregen en zeer onderhoudsvriendelijk is. De overkapping is ca. 3m diep en hij is in juli 2020 geplaatst over de hele breedte van de tuin. Hierdoor stap je altijd droog buiten. Je kan hier perfect een grote loungeset of eetset kwijt.

EERSTE VERDIEPING:

De eerste verdieping bestaat uit een overloop met 3 mooie slaapkamers en een luxe badkamer. Deze is in mei 2020 gemoderniseerd. Er is gekozen voor een breed badmeubel met onderkast en matzwarte kraan. Hiernaast hangt de moderne wc met ingebouwde bidet functie. En last but not least een hele grote fijne inloopdouche met regendouche en handdouche. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is maar liefst 5.70m lang en 2.40m breed. Zoals op alle kamers op deze verdieping is gekozen voor een grindvloer, spachtelputz wanden en gespoten plafonds. Deze kamer is extra licht door het grote hoekraam aan de voorzijde van de woning. De kinderkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn ca. 8m2 en bijna 11m2 groot.

ZOLDER:

De zolder is te bereiken via een vaste trap die uitkomt op de voorzolder. Hier staan de wasmachine en droger plus de WTW installatie. Op de voorzolder is gekozen voor een grindvloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. De slaapkamer is heelrijk ruim en licht door het grote kunststof dakkapel dat is geplaatst over bijna de hele breedte van de slaapkamer. Hier is gekozen voor een laminaatvloer, spachtelputz wanden en het plafond is afgewerkt met kunststof schroten. Deze zolderkamer is ideaal als ouder slaapkamer, maar menig tiener zal er ook van dromen om hier een soort mini appartementje van te maken.

HUBERTUSLAAN 24 IN HET KORT:

  • 4 SLAAPKAMERS
  • DAKKAPEL OP ZOLDER
  • LUXE EN ZEER GROTE KEUKEN
  • LUXE BADKAMER
  • AARDWARMTEPOMP IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING
  • LAGE ENERGIEKOSTEN
  • OM DE HOEK VAN SCHOENMAKERSPARK EN JACHTHAVEN DE TURFVAART MET STRAND EN ZWEMPLAS
  • OP LOOP/FIETSAFSTAND VAN HET BOS
  • PARKEREN VOOR DE DEUR
  • KINDVRIENDELIJKE WIJK MET VEEL SPEELTUINTJES
  • NEN-MEETRAPPORT AANWEZIG
  • RAPPORT BOUWKUNDIGE KEURING AANWEZIG

Meer informatie

  • Voor foto’s en extra informatie ga je naar Funda
  • Zelf een (koop)woning in de picture zetten, neem dan contact op.
  • Website makelaar: 076 Makelaardij