Koopwoning van de week: Titulaerlaan 23 in Prinsenbeek

Foto: Van de Wiel makelaardij

Karakteristiek, ruim, uitbouw, zomerse tuin op het westen, royale garage, 2-onder-1-kap woning! De woning is in 1960 gebouwd en straalt veel charme en karakter uit.

De woning biedt een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en ruime badkamer. De woning is uitstekend onderhouden. De fijne tuin, grote garage, bijkeuken en oprit maken het plaatje compleet.

  • Ga naar de website van Van de Wiel Makelaardij voor de volledige informatie, video en foto’s en andere objecten in Prinsenbeek

Je vindt de woning in een rustige en gezellige buurt nabij het centrum met alle voorzieningen die je nodig hebt. Het station Prinsenbeek bereik je met enkele minuten evenals de uitvalswegen. Het prachtige park Overbos vind je op enkele minuten loopafstand. Een fijne plek om te wandelen en zeker ook fijn om met kinderen te vertoeven. Met de fiets of met het openbaar vervoer sta je zo in het centrum van Breda. De supermarkt en andere winkels zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling

Begane grond:

De entree van de woning biedt toegang tot de meterkast, het toilet, trapopgang, woonkamer en de open keuken.

De woonkamer met open keuken zijn fors uitgebouwd. Hierdoor zijn er vele m2 woonplezier ontstaan met veel lichtinval en je ervaart direct een ruimtelijk gevoel. Een heerlijke ruimte om te vertoeven. Je treft hier een mooie laminaat vloer, stucwanden en stucplafond. Via een grote schuifpui heb je toegang tot de tuin.

Aan de achterzijde vind je de jonge en moderne open keuken. Een fijne plek om het koken en het samenzijn met vrienden en familie te combineren. De keuken biedt een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koel/vrieskast, oven, Quooker, vaatwasser en diverse kasten.

Vanuit de keuken bereik je de praktische bijkeuken met aldaar de opstelling van de cv (Nefit, bouwjaar 2017), de aansluiting van de wasapparatuur, bergruimte en een loopdeur naar de tuin.

De sfeervolle en zomerse tuin is mooi aangelegd met goede bestrating, gazon en beplanting. Je hebt verschillende plekken om van de zon en het buitenleven te genieten. Door de ligging naar het westen kun je tot het laatste zonnestraaltje genieten buiten.

Achterin de tuin tref je de vrijstaande garage met een betonnen vloer, elektra, sectionaal deur loopdeur en bergruimte.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop heb je toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met laminaat. Aan de achterzijde heeft men van 2 slaapkamers 1 kamer gecreëerd. Desgewenst kunnen hier weer 2 kamers worden gerealiseerd. De ruime badkamer is deels betegeld en je treft hier een bad, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping:

Een vaste trap brengt je naar de voorzolder. Deze is prima afgewerkt met laminaat en vanaf hier bereik je de zolderkamer. Wat een verrassende ruimte treffen we hier! Door de dakkapel en de goede afwerking heb je hier een mooie extra slaapkamer met veel lichtinval.

BIJZONDERHEDEN:

  • charmante en karakteristieke 2-onder-1 kapwoning;
  • geheel voorzien van dubbele beglazing grotendeels in kunststof kozijnen;
  • fijne tuin op het westen;
  • vrijstaande en royale garage;
  • bijkeuken;
  • goed onderhouden;
  • uitbouw begane grond;
  • er liggen 8 zonnepanelen vanaf circa 2016;
  • spouwmuren zijn nageïsoleerd;
  • achter – en zijgevel zijn opnieuw gevoegd en geïmpregneerd in 2020;
  • deel voorgevel is nageïsoleerd;
  • je treft diverse (elektrische) rolluiken;
  • vloer begane grond heeft een eikenhouten toplaag;
  • keuken dateert van 2020;
  • schuifpui is uitgevoerd in Merbau hout met HR++ beglazing en geplaatst in 2023;
  • fijne locatie rondom het centrum.

Bieden

Ben je enthousiast en wil je een bod uitbrengen op deze woning? In jouw eigen Move account, welke vrijgegeven wordt op het moment dat we een bezichtigingsafspraak inplannen, heb je de mogelijkheid een bod te doen. Op deze manier wordt het bod direct toegevoegd aan het biedlogboek zodat we aan de verplichting van het biedlogboek voldoen.

Biedlogboek

Het biedlogboek geeft inzicht in alle biedingen die op een woning zijn gedaan. Hierdoor wordt het verkoopproces transparanter. Zodra een woning definitief verkocht is (en er geen voorbehouden meer gelden) heb je als bieder inzage in alle gedane biedingen. In het biedlogboek is het gedane bod inzichtelijk met daarbij aangegeven of dit bod met of zonder voorbehoud financiering en-/of bouwkundige keuring is. Andere eventuele voorbehouden en voorwaarden zijn niet zichtbaar.

  • Ga naar de website van Van de Wiel Makelaardij voor de volledige informatie, video en foto’s en andere objecten in Prinsenbeek

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen