Huis Brederolaan bekend bij de politie

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Het huis in de Brederolaan waar vanmorgen in een garagebox een drugslab aangetroffen was al langer bekend bij de politie en de gemeente. Maandagochtend deed de politie een inval in het huis na diverse tips en klachten van omwonenden.

In het huis werden de 35-jarige bewoner en een vrouw gearresteerd. Volgens diverse buurtbewoners zorgt de bewoner van het huis regelmatig voor overlast. De man is dan ook bekend bij de politie. In de garagebox trof men een paar liter ghb, enkele kilo’s amfetamine, zo’n honderd xtc-pillen en grondstoffen voor amfetamine aan. Ook zijn patronen van een vuurwapen in beslag genomen. In de woning trof men een ruimte aan waar hennep was gekweekt. De ruimte was nu leeg. In en onder een auto die buiten bij de garagebox stond geparkeerd werd ook onderzoek gepleegd. Ook hier werden spullen veiliggesteld. In het schuurtje was een soort spoelbak (keuken) waar het een en ander werd gemaakt door de man.

De bewoner Jeroen W. zou er ongeveer acht jaar wonen en al jaren overlast veroorzaken. Achter zijn huis komen dag en nacht auto’s met vage figuren, zo melden buurtbewoners aan Omroep Brabant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen