Vakgarage Etten-Leur winnaar yesqar award 2022 voor hoge omloopsnelheid

Foto: Yesqar

Deze week heeft Vakgarage Etten-Leur de yesqar award 2022 voor hoge omloopsnelheid ontvangen. Het bedrijf presteert op dit vlak beter dan andere autobedrijven in de regio. Daan Ossenblok, één van de eigenaren van de Vakgarage, vond het een leuke verrassing en is ontzettend blij met deze eer.

Autofinancier yesqar selecteerde op basis van data en kennis een aantal autobedrijven die bovengemiddeld presteren op verschillende onderdelen. Als erkenning hiervoor worden aankomende periode verschillende awards uitgereikt.

Autobedrijven in het zonnetje

Yesqar is dé slimme autofinancier. Op basis van unieke data en kennis helpt yesqar autobedrijven meer auto’s te verkopen tegen een betere marge. Yesqar heeft toegang tot een zeer innovatieve databank en geeft op basis van deze gegevens advies aan autobedrijven over voorraadbeheersing, omloopsnelheid en financiering. Vervolgens kan ze zelf de voorraadfinanciering regelen, waardoor autobedrijven meer ruimte hebben om zorgeloos te ondernemen.

Om autobedrijven in deze tijden eens extra in het zonnetje te zetten en te ondersteunen, heeft yesqar de yesqar awards in het leven geroepen voor uitmuntend presterende autobedrijven.

Veel vakkennis bij Vakgarage Etten-Leur

Service, kwaliteit, duidelijkheid en concurrerende prijzen; deze vier punten vatten in het kort de bedrijfsfilosofie van de Vakgarage Etten-Leur samen. Vakgarage Etten-Leur is in 1998 begonnen als Etten-Leurse Autoservice en is sinds 2012 aangesloten bij het Vakgarage-concept. Op alle occasions zijn de BOVAG-bepalingen van toepassing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen