Mabuhay Self-Defense opent haar deuren

Sinds vanavond om zeven uur is Etten-Leur officieel een unieke sportschool rijker, genaamd Mabuhay Self-Defense. Het unieke aan deze sportschool is, dat deze als enige in Etten-Leur Krav Maga lessen gaat geven. Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem waarbij eenvoud centraal staat. Geen sierlijke bewegingen, maar simpele en zeer effectieve technieken die door iedereen te leren zijn.

Trotse eigenaar Mike Celestial Risher nam om zeven uur het woord en opende zijn sportschool met een korte speech, waarna hij met een behoorlijke grote groep enthousiaste sporters begon aan een demonstratie Fit 2 fight. Fit 2 fight bestaat uit het uitvoeren van (kick)boks bewegingen op pads en trapkussens en is vooral gericht op conditie. Er wordt niet gespard en het is gebaseerd op High Intensity Interval Training.

Naast Krav Maga en Fit 2 Fight is het bij Mabuhay Self-Defense mogelijk om op recreatief niveau te leren boksen in een veilige trainingsomgeving, waarbij sportiviteit en een goede sfeer voorop staan.

Speciaal voor de opening van Mahuhay Self-Defense is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis proefles, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om op een prettige manier aan je conditie en zelfvertrouwen te werken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mike Celestial Risher op 0640020050 of via de website www.mabuhayselfdefense.nl

Reacties

video
21212
Sinds vanavond om zeven uur is Etten-Leur officieel een unieke sportschool rijker, genaamd Mabuhay Self-Defense. Het unieke
https://etten-leur.nieuws.nl/sportnieuws/21212/mabuhay-self-defense-opent-haar-deuren/
2018-03-07T21:28:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/110/2018/02/18194429/Mabuhay.jpg
Mabuhay Self-Defense, sportschool
Sport