Miss Happy Dog doet ervaring op in de Hel van de Pin

Foto: Peter Tunnisen

De twee missen die tijdens de TechnoGroup Profwielerronde van Etten-Leur de kussen uit gaan delen aan de winnaars, zullen op die dag door het leven gaan als Miss Happy Dog, een sponsor uit Wouwse Plantage. Met rondemiss Marjella van Meer heeft de wielerronde ook een ervaren wielrenster in haar midden.

Marjella van Meer komt uit Wouwse Plantage en doet al vanaf haar 8e mee aan de zogenaamde Hel van de Pin. Ze heeft daar al vele ereplaatsen behaald en werd vorig jaar zelfs 3e in de categorie 18 plus voor dames. Direct na die wedstrijd ging ze snel douchen want daarna diende zij haar rol als rondemiss weer op te pakken.

Geïnspireerd door haar vader

“Ik volg het wielrennen en dat wordt ook wel een beetje gestimuleerd door mijn vader, die helemaal gek van wielrennen is,” aldus Marjella. Naast de wedstrijden aan de Hel van de Pin doet vader Christ van Meer bijvoorbeeld ieder jaar in Zeeland mee aan het Nederlands Kampioenschap tegen de wind in fietsen. “Mijn vader zal misschien ook wel in Etten-Leur aan de start verschijnen bij het onderdeel prominentenrace namens Happy Dog,” vervolgt Marjella.

Op de vraag wie ze op 19 augustus het liefst zou willen ontmoeten en kussen, antwoordt Marjella spontaan Bauke Mollema. Geconfronteerd met namen van womanizers als Tom Dumoulin, Kjeld Nuis, Peter Sagan en Vinzenco Nibali, beseft Marjella zich dat ze iets te snel heeft gereageerd. “Ja dat zijn natuurlijk de echte stukken, welke vrouw wil die niet kussen? Maar komen die ook naar Etten-Leur?” Tom en Kjeld zijn zeker, voor de rest is het afwachten.

Rondemiss Carlijn de Backer

De andere Miss Happy Dog is Carlijn de Backer uit Roosendaal. Voor haar is het de eerste keer als rondemiss bij een wielerronde. “Toen ik door mijn vriendin Marjella werd gevraagd, hoefde ik echt niet lang na te denken,” zegt Carlijn, eerste jaar studente geneeskunde in Antwerpen.

Happy Dog

Arian Tak, directeur van Happy Dog, is nu vijf jaar sponsor van de Profwielerronde in Etten-Leur. “Via Kees Maas ben ik geïnteresseerd geraakt voor de Ronde in Etten-Leur en ik voel dat ik een lid van de familie ben geworden. Alles is uitstekend georganiseerd, er is voor alle sponsors tijd en aandacht en er zitten fijne en normale mensen in de organisatie. Bovendien doe ik zaken met De Korenmolen, dus ik heb zakelijke lijntjes in Etten-Leur.”

De beide missen Happy Dog kun je op zondag 19 augustus in actie zien en bewonderen vanaf ongeveer 10.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen