Volledig podium Tour de France naar Etten-Leur

Foto: redactie

De organisatie van de profronde heeft bekend gemaakt dat ook Tour de France winnaar Geraint Thomas op 19 augustus aan de start verschijnt in de TechnoGroup Profwielerronde van Etten-Leur.

Twee uur later werd ook overeenstemming bereikt met Chris Froome (net als in 2017)). Daarmee geeft het complete podium van Parijs acte de préséance in Etten-Leur. Marco van den Beemt van de TechnoGroup heeft een bijzondere band met Chris Froome. Deze hoofdsponsor heeft er persoonlijk voor gezorgd dat het voor de organisatie ook mogelijk is om de winnaar van de Giro en de Vuelta (2017) naar Etten-Leur te halen. Naast het Parijse podium (Thomas, Dumoulin en Froome) zijn er dus heel wat toppers op 19 augustus in Etten-Leur te bewonderen. Een topprestatie van de organisatie!

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook nummer vijf uit de Tour Steven Kruijswijk en de topsprinters en wereldkampioenen op de baan Hoogland, Lavreysen en van ‘t Hoenderdaal in Etten-Leur verschijnen. Ook wereldkampioene op de weg bij de dames Chantal Blaak is aanwezig. Kortom: de absolute wereldtop is in Etten-Leur op 19 augustus te bewonderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen