Pilates Studio Lianne viert vijfjarig jubileum

Foto: Lianne Claessens

Het is feest bij Pilates Studio Lianne! Eigenaresse Lianne Claessens startte vijf jaar geleden haar eigen pilates studio en heeft in deze jaren een grote groep fans opgebouwd. Om haar vijfjarig jubileum te vieren, heeft ze een actie voor zowel bestaande leden als voor mensen die lid worden in maart.

“In 10 sessions you’ll feel the difference, in 20 you’ll see the difference, and in 30 you’ll have a new body.”

Pilates Studio Lianne is de enige pilates studio in Etten-Leur en heeft een uniek aanbod. Je kunt hier klassiek pilates volgen in groepen, maar ook personal trainingen op authentieke pilatesapparatuur. Als aanvulling zijn er lessen met een pilatesstick. Leden weten dat Lianne van elke les een feestje maakt, met persoonlijke aandacht en voldoende uitdaging op individueel niveau. Pilates is voor iedereen geschikt, ook als je ouder dan 80 bent! Juist bij klachten is dit een geschikte bewegingsmethode.

Naast pilates biedt Lianne ook Body Barre, een workout aan de balletbarre, en Dance & Shape met voor iedereen haalbare pasjes op diverse soorten muziek.

Profiteer van jubileumactie!

De maand maart is feestmaand met een leuke actie voor bestaande en nieuwe leden. Leden die iemand anders aanbrengen bij de Pilates Studio krijgen een fouta (omslagdoek) t.w.v € 27,50. Ook nieuwe leden ontvangen een fouta en mogen de eerste maand onbeperkt komen sporten. De actie is in samenwerking met een consulent van Mylene producten.

Meer informatie over de lessen en het rooster vind je op de website van Pilates Studio Lianne.

Half maart praat de redactie met Lianne over haar studio en toekomstplannen. Houd onze site in de gaten!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen