Gr8 Hotels wordt NAC hoofdsponsor voor één dag

Foto: NAC Breda

Gr8 Hotels is op zondag 31 maart tijdens NAC – VVV hoofdsponsor van NAC Breda. Een nieuwe Bredase vestiging komt langs de A16.

CM.com, de eigenlijke hoofdsponsor van NAC, besloot ook dit seizoen voor één dag het hoofdsponsorschap van de Bredase Eredivisieclub te veilen voor het goede doel. Vrijdagmiddag werd bekend dat Gr8 Hotels met een mooi bedrag van €15.500.- de veiling heeft gewonnen, zo laat NAC weten.

GR8 hotels, dat in 2018 is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk, is een Nederlandse Hotelketen met inmiddels drie vestigingen. Momenteel zijn er GR8 Hotels in Oosterhout, Bodegraven en Sevenum. Binnenkort mag dus ook Breda zich in dit rijtje voegen.

De opbrengst van de veiling gaat naar het project Techno Girls van UNICEF. UNICEF en CM.com hebben een langdurige samenwerking en strategisch partnerschap om kinderrechten te promoten en bevorderen. CM.com ondersteunt hierin onder andere het Techno Girl-programma van UNICEF, dat zich ten doel stelt technische vaardigheden bij meisjes in Zuid-Afrika te ontwikkelen.

Martien Heinrichs, Gr8 Hotels: “Gr8 Hotels draagt zowel Unicef als NAC Breda een warm hart toe. Naast het feit dat Gr8 Hotels graag iets doet voor dit mooie doel, zullen wij na opening van de hotels in Oosterhout, Sevenum, Bodegraven en Amsterdam volgend jaar ook een hotel openen in Breda. Trots dus dat wij voor één dag sponsor mogen zijn van NAC Breda! Let’s make it a Gr8 match!”

Andere bieders tijdens de veiling waren onder andere Paardentandarts.nl (€15.000), DDS Electronics Europe B.V. (€14.000), Harthoorn Property Group B.V. (€13.500) en Loyal Interim B.V.(€12.500).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden