Klaar voor de start op 27 oktober?

Foto: iBiZZ / Stichting Marathon Brabant

Zondag 27 oktober wordt het druk in Etten-Leur! Niet alleen is het koopzondag, maar ook testen vele hardlopers hun benen tijdens de Van Oers Marathon Brabant. Net als elk jaar heeft de organisatie weer een mooi programma samengesteld met de afstanden 5km, 10km, halve marathon, hele marathon en de familieloop voor het hele gezin. Heb jij je afstand al gekozen? Je kunt nog steeds inschrijven.

De Van Oers Marathon Brabant is elk jaar een feestje. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de supporters en bezoekers van Etten-Leur. Dit is het schema voor dit jaar (let op: andere starttijden dan vorig jaar!):

  • 10.30 uur: Thetford 10 km en bedrijvenloop
  • 10.45 uur: Hele Marathon
  • 12.00 uur: Rabobank 5 km en bedrijvenloop
  • 12.45 uur: IBiZZ halve marathon en bedrijvenloop
  • 16.00 uur (verzamelen 15.30u): Modoc Familieloop

De 5km, 10km, halve en hele marathon starten op de Oude Bredaseweg en finishen op de Markt. Inschrijven

Modoc Familieloop

Ook aan de jongste inwoners van Etten-Leur en omgeving is gedacht in het programma van de Van Oers Marathon Brabant: de Modoc Familieloop, waarvan een deel van de opbrengst naar de Harold van Zundert stichting gaat. Deze familieloop is speciaal voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar die willen ontdekken wat het is om een afstand hardlopend af te leggen. Dat doen zij niet alleen, want de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere volwassenen mogen lekker meelopen. Uiteraard kopen zij ook een startnummer, het is voor een goed doel!

Het parcours en de starttijd zijn aangepast ten opzichte van vorig jaar. Om 15.30 uur verzamelen alle deelnemers (ook volwassenen) bij de Moeierboom voor een gezellige warming-up. Er is bovendien nog een reden om mee te doen: met je startnummer maak je dankzij de sponsor Modoc kans op een dagje uit in Safaripark Beekse Bergen! De verloting is voor of na de warming-up, dus kom meedoen!

Schrijf je in en doe mee!

Zin om mee te doen? Voor alle afstanden kun je alleen digitaal inschrijven (uitgezonderd Modoc Familieloop) via de website van Van Oers Marathon Brabant. Je startnummer haal je op in de Nieuwe Nobelaer op zaterdag van 09.30 tot 15.00 uur en op zondag vanaf 09.00 uur tot 30 minuten voor de start van je afstand.

Ben je nog niet zeker van je zaak of wacht je liever het weer af? Goed nieuws: je kunt gewoon inschrijven tot 30 minuten voor de start van de gekozen afstand.

Voor iedereen uit elk land!

Wist je trouwens dat Van Oers Marathon Brabant ook internationaal goed bekend staat?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen