Zelfstandig werkend kok – Fletcher Hotel

Foto: Pexels

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Dan is Fletcher Hotels op zoek naar jou! Om het team te komen versterken in Fletcher Hotel-Restaurant Trivium wordt gezocht naar een enthousiaste collega voor de functie van: Zelfstandig werkend kok.

Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, doorbereiden en doorgeven volgens recept en planning. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden in de keuken. Je begeleidt nieuwe medewerkers/leerlingen, hierbij zie je toe op de werkzaamheden en geef je aanwijzingen. Ook het waarborgen, verbeteren en continueren van de kwaliteit en service behoort tot één van je taken. Hierbij kun je denken aan het beoordelen en nieuwe inbreng geven voor de te voeren kaart.

Functie-eisen
Je onderhoudt de keuken en maakt de werkomgeving schoon, hierbij hanteer je de hygiëne (HACCP). Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Je bent creatief en hebt plezier in het kookvak. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester certificaat zijn een pre.

Interesse?
Heb je interesse in de functie? Wil je nog meer weten en zien? Kijk op www.fletcher.nl ! Ben jij die supergemotiveerde kandidaat die streeft naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn? Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, solliciteer dan middels de button op Monsterboard!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen