Zie jij jezelf als Assistent Storemanager?

Foto: pexels

Banen genoeg in de retail! Zo zoeken zowel C&A als The Stone een Assistent Storemanager. Iets voor jou?

Assistent Storemanager C&A

Jij inspireert jouw team om elke dag het beste uit zichzelf te halen en de C&A klant te inspireren. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het winkelteam elke dag het beste uit elkaar weet te halen. De dagelijkse uitdagingen binnen de fashion retail weet jij simpel te maken en over te brengen op het winkelteam. Zo zorg jij ervoor dat jij en je team de dagelijkse logistieke processen moeiteloos afwisselen met het helpen en inspireren van klanten. Bij afwezigheid van de storemanager ben jij eindverantwoordelijke en draag jij ook zorg voor de administratieve processen.

Wie ben jij?

  • Jij hebt minimaal een MBO 4 werk- en denk niveau.
  • Jij bent minimaal 4 a 5 dagen per week beschikbaar.
  • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen de fashion retail.
  • Jij hebt commercieel inzicht en een servicegerichte houding gecombineerd met een open uitstraling.
  • Jij hebt kennis van Visual Merchandise.
  • Jij bent op de hoogte van de laatste mode trends.
  • Jij hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat biedt C&A?
Voor jou staan de eerste 2 jaar bij C&A in het teken van het (verder)ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten, coachende vaardigheden en commercieel inzicht! Gedurende een opleidingstraject van ongeveer 18 maanden brengen interne en externe trainers jouw alles bij over C&A, Fashion Retail en je eigen ontwikkeling. Omdat jij maar ook wij zeker willen weten dat jij bij C&A op je plek bent werk jij in de eerste twee jaar minimaal in 2 verschillende winkels.

Interesse? Solliciteer via het online formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure. Heb jij vragen over deze functie? Neem dan contact op met ons recruitmentteam via [email protected].

Assistent Storemanager The Stone (38 uur)

Aan jou de taak om deze winkel te leiden en om onze klanten van een passend persoonlijk kledingadvies te voorzien. Wij zijn op zoek naar een assistent storemanager die bereid is om die extra stap te zetten, zodat klanten zich bij ons thuis voelen en ook dat ons personeel gemotiveerd en enthousiast blijft. Je bent daarnaast op de hoogte van de laatste modetrends en kunt uitstekend inspelen op de wensen van de klant. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een prima omzet, tevreden klanten en een prachtige winkel.

The Stone vraagt: 
– Je hebt een modieuze uitstraling en passie voor de modebranche;
– Je kunt het team motiveren en op een coachende manier begeleiden;
– Je hebt een flexibele instelling;
– Je bent ondernemend en commercieel ingesteld;
– Je hebt verkoopervaring in de retailbranche (pré);
– Een beschikbaarheid van circa 38 uur (de werkdagen zijn hierbij in overleg).

Profiel: Commercieel inzicht; Leidinggevende capaciteiten; Communicatief sterk; Resultaat- en klantgericht.

The Stone biedt: Een marktconform salaris; Een prettige werksfeer; Doorgroeimogelijkheden; Een pensioenregeling; Personeelskorting.

Ben jij die leidinggevende persoon, woonachtig in de omgeving van Etten-Leur, waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel en stuur je motivatiebrief met CV en foto naar: [email protected].

Meer functies in retail:

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen