Happy de zomer in met NutriSlim!

Foto: NutriSlim

Binnenkort is het zomer. De zon, de zee en het strand lonken. Wil jij ook lekker op een terrasje zitten in je korte broek, dat leuke zomerjurkje weer aan of zelfverzekerd op het strand liggen? Kom dan naar NutriSlim en ga happy de zomer in!

Het klinkt misschien verleidelijk om net voordat de zomer écht losbarst een ‘snel-afslanken-dieet’ te volgen maar vijf tot tien kilo afvallen in een korte periode is niet gezond. Je verliest dan voornamelijk vocht en spiermassa maar geen vet. Het is beter om langzamer en blijvend af te vallen. Dan heb je ook geen last van het bekende jojo-effect. Je wordt bij NutriSlim begeleid door een gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingscoach. Iedereen weet dat gezond eten belangrijk is, maar wat is gezond eten? Wat kun je aanpassen? Samen kijken we naar je huidige voedingspatroon. Wat eet je en waarom eet je dat. Stap voor stap werken we naar een voedingspatroon toe dat haalbaar en gezond is. Het voedingsadvies dat je krijgt is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, je wensen en je gezin.

Als je gewicht verliest, val je meestal af op de plaatsen waar je dat niet wilt. Door gebruik te maken van moderne EMS- apparatuur kun je precies die zones aanpakken die jij storend vindt.

Waarvoor kun je terecht bij NutriSlim?

Met coaching en EMS-apparatuur begeleidt NutriSlim vrouwen bij

  • Afvallen
  • Sporten bij artrose, rugklachten, etc.
  • Voedingsadvies
  • Aansterken/revalideren na een operatie of ongeluk
  • Cellulitis verminderen
  • Herstellen van je buik na je bevalling
  • Overgangsklachten verminderen

Afvallen op de plaatsen waar jij dat wilt!

Met EMS-apparatuur kan dat echt. Deze apparatuur is uitgerust met pads die op je lichaam worden geplaatst. De pads stimuleren met repeterende pulsen de spieren. Bindweefsel wordt verstevigd, vetdepots worden afgebroken en afvalstoffen worden op een natuurlijke wijze afgevoerd. Je wordt slanker op de plaatsen waar de pads zitten. Je verliest sneller centimeters dan kilo’s. Het is jouw lichaam en jij bepaalt zelf waar de pads geplaatst worden. Een behandeling duurt 30/35 minuten, wat gelijk staat aan ruim anderhalf uur actief sporten. Binnen 5 weken heb je al zichtbaar resultaat.

Heb je Artrose, ben je herstellende van een operatie of ongeluk en mag/kan je niet sporten? Trainen met EMS-apparatuur kan altijd en is pijnloos. Je krijgt geen spierpijn. De pads verminderen tevens vetophopingen en daardoor cellulitis. Ben je je net bevallen? Met EMS-apparatuur kun je specifiek je buik trainen. Je kunt 6-8 weken na je bevalling starten met EMS training.

Met voeding kun je ook veel klachten voorkomen of verminderen. NutriSlim begeleid je in het permanent aanpassen van je voedingspatroon zonder weekmenu’s, diëten of maaltijdvervangers. De behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeringen.

Boek een gratis en vrijblijvende proefbehandeling. Dan krijg je uitleg over wat je mag/kan verwachten en ervaar je zelf hoe EMS-apparatuur aanvoelt.

Interesse? Je kunt me bereiken op 076-7505956. Email: [email protected] of via het contactformulier op de website.
Even langskomen kan uiteraard ook:

Ingrid de Smid
Bisschopsmolenstraat 101
4876 AJ Etten-Leur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen