Witgoed Koopjes Brabant in korte tijd een begrip geworden

Foto: Witgoed Koopjes Brabant

Bert Mannien‎ van Witgoed Koopjes Brabant is ondernemer van de maand geworden en wij gingen bij hem langs met een bos bloemen.

Nog maar drie jaar geleden startte Bert Mannien met zijn witgoed business. Eerst vanuit een locatie aan de Voorsteven en nu inmiddels al ruim een jaar vanuit de Wilhelminalaan 8. Naast de verkoop van alle merken witgoed is er ook een zeer groot aanbod van tweedehands witgoed. Ook hierop zit garantie en het witgoed kan ook thuisbezorgd worden en door een eigen inbouwspecialist geïnstalleerd worden. Bert benadrukt dat alle producten veilig en correct aangesloten worden.

Klanten tevreden stellen

Vanaf het begin van zijn onderneming wil Bert zijn klanten tevreden stellen. Niet alleen door leuke acties en klantvriendelijke betalingsregelingen, maar vooral door te luisteren naar zijn klanten. Witgoed Koopjes Brabant onderscheidt zich van bijvoorbeeld de grote ketens door goede parate kennis van de producten zonder dat er een collega bij gevraagd moet worden.

Bert heeft een aantal jaren zonder werk gezeten en geleefd van een klein inkomen. Hij weet als geen ander hoe moeilijk het financieel kan zijn om rond te komen, dus kiest hij ervoor om niet op een dure A locatie te zitten en geen scala aan auto’s rond te hebben rijden, maar zijn witgoed voor al zijn klanten betaalbaar te houden. Ook weet de zakelijke markt hem steeds vaker te vinden voor betaalbaar professioneel witgoed. Zijn slogan: IEDEREEN GOED WITGOED.


“Heb je ook gebruikt witgoed?”

Een groot compliment vindt Bert het wanneer klanten in zijn winkel komen, bij het tweedehands witgoed staan te kijken en hem de vraag stellen of hij ook gebruikt witgoed te koop heeft. Ook het milieu heeft er baat bij het witgoed een extra ronde mee te laten gaan. De winkel is tevens een inzamelpunt van Wecycle. Al het witgoed wat ‘afgedankt’ is, gaat naar deze stichting en zij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking.

Aanbieding voor de lezers van Etten-Leur Nieuws

Wanneer je de komende week (van maandag 17 juni tot en met zaterdag 22 juni) een aankoop doet van minimaal 150 euro, dan krijg je 20,00 euro KORTING!

Bert bedankt tot slot de stemmers en de andere ondernemers die leuk reageerden op zijn uitverkiezing, waaronder Geerts Cleaning Service die tweede werd in deze ondernemersverkiezing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen