Een gezond gewicht en meer zelfvertrouwen dankzij hypnotherapie

Foto: Limattivo

Advertorial – Wil jij graag afvallen, maar lukt het niet om dat vol te houden? Weet je niet zo goed waarom je er moeite mee hebt? En wil je weten wat jij echt nodig hebt om weer lekker in je vel te komen? Laat je dan begeleiden door Linda Matijsen van Limattivo.

Veel mensen worstelen met hun gewicht. Daarom biedt Linda je goede ondersteuning, gericht op wat echt werkt voor jou. Maatwerk in voeding, de virtuele maagband of HypnoSlim bijvoorbeeld. Zo is het door middel van hypnosetechnieken mogelijk om te achterhalen waarom het je niet zo goed lukt om gewicht los te laten. Deze belemmeringen kunnen vervolgens gericht weggehaald worden. Zo kom jij lekker in je vel, krijg je meer en meer zelfvertrouwen en kun je tegenslagen veel beter aan.

Wil jij aan de slag met je gewicht op een manier die bij je past? Neem contact op met Linda van Limattivo voor een persoonlijk begeleidingstraject.

Recensie januari 2022

Al 20 jaar kamp(te) ik met een eetstoornis. Na allerlei therapieën, diëten en praatgroepen kwam ik via social media bij Linda terecht. Na het eerste intakegesprek was ik gelijk enthousiast en ben ik vol vertrouwen (en met veel spanning) in het virtuele-maagband-traject gestapt. De beste keuze van m’n leven zo voelt het nu. Eindelijk heb ik antwoorden gekregen op vragen waar ik al heel lang mee rond loop, eindelijk heb ik voor mezelf durven kiezen, eindelijk weet ik wie ik ben. Het voelt of ik de hele wereld aankan, ook als er even een tegenslag is.
Ook heb ik eindelijk geleerd hoe het “moet” om een normale dag in te vullen qua eten en welke voedingstoffen goed voor mij zijn en goed bij mij passen. Ik had niet durven dromen dat het zo goed uit zou pakken en dat ik me zo’n ander mens zou voelen!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Limattivo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen