Brede School De 4 Heemskinderen feestelijk geopend

Foto: De 4 Heemskinderen

Op maandagochtend 20 februari heeft burgemeester mevrouw van Rijnbach samen met de directeur van de RK basisschool en de unitmanager van de Kober Kinderopvang deze nieuwe Brede School feestelijk geopend.

De leerlingen en leerkrachten van  basisschool De 4 Heemskinderen werden samen met de kinderen en pedagogische medewerkers van de Kober Kinderopvang van harte welkom geheten in hun nieuwe Brede School.

Brede School de 4 Heemskinderen

De Brede School De 4 Heemskinderen heeft plaats voor 410 leerlingen van de basisschool. De 4 Heemskinderen Kinderopvang biedt in dit nieuwe gebouw kinder-, peuter-, en buitenschoolse opvang aan voor 75 kinderen van 0 tot 13 jaar.

De Brede school is gebouwd op de voormalige locatie van de Heilig Hartkerk. De kerk die een karakteristieke en beeldbepalende functie had in de wijk, is de inspiratie geweest voor het ontwerp.

Brede Scholen in Etten-Leur

De Brede School de 4 Heemskinderen is de zevende van de acht nieuwe brede scholen in Etten-Leur.

Medio 2018 wordt de laatste brede school (Sonate) in de Wijk Grauwe Polder opgeleverd waarmee het investeringsprogramma is afgerond. In totaal is daarmee voor de acht brede scholen een totaalbedrag van 65 miljoen euro geïnvesteerd in de huisvesting van het basisonderwijs. Op 23 maart is de officiële opening van de Brede School De 4 Heemskinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen