Lachen, gieren en brullen bij De Nobelaer in oktober

Young friends watching a film at the cinema
Young friends watching a film at the cinema
Foto: De Nobelaer

Oktober is een maand vol cabaret bij De Nobelaer. Grote namen als René van Meurs, Jandino Asporaat en Ramon Chatrer betreden het podium met hun spectaculaire voorstellingen. Boerderijen, vliegvelden en honden, het komt allemaal voorbij aankomende maand.

René van Meurs

In een wereld vol verantwoordelijkheden zoekt René naar wat hij wil in zijn leven. Is hij wel klaar voor alle verantwoordelijkheid? En wil hij dit wel? Samen met het publiek gaat René terug naar zijn geboortegrond om kritisch te kijken naar wat hem gevormd heeft. Het belooft een avond vol anekdotes en steengoede grappen te worden.
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won diverse prijzen en verkocht al eerder De Nobelaer en vele andere zalen uit.

René van Meurs – 2636
Do 12 okt | 20:15 uur | € 24,50

Jandino

Stap aan boord bij Jandino tijdens Judeska Airlines. Judeska is voor de zoveelste keer ontslagen, maar het uitzendbureau geeft haar nog één kans. Ze mag als stewardess aan de slag. Het is alleen niet helemaal wat ze ervan had verwacht. Uiteraard kan Judeska hier maar op een manier mee om gaan. Alles moet tegen de vlakte! Als dat maar goed gaat.
De voorstelling is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij voordat de vlucht is volgeboekt.

Jandino – Judeska Airlines
Do 19 okt | 20:15 uur | € 30,50

Ramon Chatrer

In OPPERHOND neemt Ramon het op voor iedereen die er normaal net niet bij hoort. Tijdens deze muzikale cabaretvoorstelling gaat hij tegen alle verwachtingen in. Ramon zet de realiteit helemaal naar zijn eigen hand.
Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. “Een niet te missen opkomend talent”, aldus programmeur Willeke Steeghs

Ramon Chatrer – OPPERHOND
Za 21 okt | 20:30 uur | € 19,50

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen