Popelucht contracteert Pearl Jamming

Foto: Popelucht

Over ruim twee weken wordt in het Oderkerkpark voor de 33e keer Popelucht gehouden. De organisatie is trots op het feit dat coverband Pearl Jamming is gecontracteerd. Dit optreden belooft het hoogtepunt van het festival te worden. Op zaterdagavond 25 augustus zal Pearl Jamming nummers van één van de grootste rockbands allertijden spelen. Verder treden Peter den Exter & The Royals en Best Cellarmop. Op de talentstage (kapel Oderkerkpark) zullenTax Free en Phantom Elite stevige metal, rock en blues laten horen.

Op diezelfde plaats zijn er op zondag optredens van onder meer Out of Nowhere, Freeloader, Outside revelation en Mellow Mood, gezamenlijk goed voor een mix van covers, rock, metal, rock & roll en popmuziek te worden.

Op het hoofdpodium verschijnen zondag de Shabby Harry’s, die eerder dit jaar de finale van Doe Maar Vet wonnen. Verder kan het publiek zich vermaken met The Shed en Slapback Johnny. Pene Corride sluit het festival af.

Zaterdagavond start Popelucht om 20.00 uur en eindigt om twaalf uur. Zondag is het evenemententerrein geoprnd van 14.00 uur tot 23.00 uur.
Meer informatie vind je op www.popelucht.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen