Tweede editie sportieve mini-Roparun voor goede doel op zaterdag 13 april

Foto: Team 248 Go 4 Life

Het Etten-Leurse Roparunteam 248 Swietelsky Go4Life en atletiekvereniging Achilles organiseren op zaterdag 13 april de tweede editie van de mini-Roparun. Vorig jaar leverde dit sportieve evenement ten behoeve van het goede doel € 1.315,95 op. Help jij mee om dit jaar nog meer geld voor palliatieve zorg op te halen, zoals voor het hospice Marianahof?

Sportief evenement voor iedereen

Bij de mini-Roparun is iedereen welkom: (recreatieve) hardlopers, kangoo jumpers, racerunners, wandelaars en nordic walkers. Ook bedrijven kunnen zich met een of meerdere teams voor de mini-Roparun inschrijven voor een sportieve onderlinge strijd. Al meer dan 6 bedrijventeams gaan de strijd met elkaar aan.

Voor bedrijventeams en hardloopteams is er een estafetteloop van 10 kilometer die je aflegt met 2 tot 5 lopers. Elk rondje is 2 kilometer. Kangoo jumpers hebben de keuze uit 2, 4, 6, 8 of 10 kilometer en racerunners mogen zoveel rondjes op de baan lopen als ze willen. Wandelaars en nordic walkers kunnen zich op hun beurt uitleven op een route van 5, 10 of 15 kilometer door Etten-Leur en omgeving.

Opbrengst naar goede doel

De volledige opbrengst van de mini-Roparun komt geheel ten goede aan palliatieve zorg voor mensen met kanker. Roparunteam 248 Swietelsky Go4Life uit Etten-Leur zet zich hier het hele jaar door met hart en ziel voor in en zorgt via de Stichting Roparun dat mensen die in hun laatste fase zitten de zorg krijgen die ze verdienen. Het team zamelt geld in voor onder meer hospice het Marianahof.

Als tegenprestatie gaat het team in het Pinkersterweekend in estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Het team is nog op zoek naar supermarkten die in natura de levensmiddelen voor de teamleden tijdens de Roparun willen sponsoren.

Beleef een gezellige middag samen!

De mini-Roparun is een gezellig evenement waar mensen op een sportieve manier bij elkaar komen. Net als vorig jaar zijn er deze middag taartpuntjes te koop, heerlijk om te snoepen na je sportieve prestatie. Dit jaar zijn er ook nog prijzen te winnen, uiteraard tegen een kleine betaling van een lot. Kom dus ook gewoon gezellig langs als je zonder inspanning het goede doel wil steunen.

Doe mee en steun de Roparun!

Wil je het goede doel steunen en zelf een geweldige middag beleven? Verzamel al je sportieve collega’s, vrienden en familieleden en doe mee op zaterdag 13 april! De mini-Roparun vindt plaats op de atletiekbaan van ARV Achilles.

Meer informatie over inschrijven en de starttijden vind je op de website www.miniroparun.nl. Online inschrijven met betalen per overschrijving kan tot en met 7 april. Op zaterdag 13 april kun je nog tot 30 minuten voor aanvang van het onderdeel inschrijven (contant betalen of tegen kleine extra betaling met pinpas).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen