Warm onthaal Roparunteam Swietelsky Go4Life

Foto: Roparunteam Swietelsky Go4Life

Maandagavond 10 juni wordt Roparunteam Swietelsky Go4Life ontvangen bij Café Roeloffs (Van Bergenplein 41) in Etten-Leur. Het team heeft dan de estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam uitgelopen. Een monstertocht waarmee zij geld ophalen voor mensen in de laatste levensfase. Dit jaar loopt het team voor hospice Marianahof in Etten-Leur. Met succes!

Uitreiking cheque voor Marianahof

Het team wordt maandag rond 18.00 uur bij Café Roeloffs verwacht, maar vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om te genieten van het optreden van de E-L Band onder leiding van Simon Hanemaaijer. Na het feestelijke onthaal zal het team aan de vertegenwoordiger van Marianahof een cheque overhandigen. Ook wethouder Kees van Aert is aanwezig. Het hospice krijgt dit jaar een fikse som geld van Stichting Roparun.

Houd jij van goede muziek, een drankje en gezelligheid? Kom 10 juni naar het feestelijke onthaal en de bekendmaking van het bedrag dat Marianahof van Stichting Roparun ontvangt.

Voor in de agenda

Het hele jaar organiseert team Swietelsky Go4Life activiteiten om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo bracht de mini-Roparun bij ARV Achilles alleen al 2.745,70 euro op. Op 8 september organiseert het team een viaductentoertocht van 25, 66 of 125 kilometer. Ook hier gaat de opbrengst naar palliatieve zorg. Houd de berichtgeving in de gaten voor meer informatie!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen