Just Dance Outdoor 5e editie: nog een paar dagen voorpret

Foto: Just Dance

Nog een paar dagen en dan barst op zaterdag 15 juni in het Brabantpark de vijfde editie van Just Dance los. De weersverwachtingen zijn nog niet heel bijzonder te noemen, maar dat mag voor velen de voorpret niet drukken.

Voor de late beslissers zijn er tot vandaag 18.00 uur mogelijk nog tickets te bestellen in de ticketshop. Wil je echt het weer afwachten (niet aan te bevelen, want ook zonder mooi weer wordt er gewoon een mega feest verwacht) dan kun je op 15 juni vanaf 13.00 uur het festivalterrein nog tickets kopen. Deze zijn dan iets duurder: 32.50 euro per stuk (in de ticketshop tot 18.00 uur 28.50 euro per stuk)

Op het terrein zijn kluisjes aanwezig, die je voor 5 euro kunt huren. Er wordt een borg gevraagd van 5 euro. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan, maar je hoeft niet om te komen van de honger en de dorst. Er is ruim voldoende keus in eten en drinken op het festivalterrein. Er wordt een zero tolerance beleid op het gebied van wapens en drugs gehanteerd. Het is niet toegestaan om drugs en/of wapens mee naar binnen te nemen, in welke vorm dan ook. Bij de hoofdingang zullen controles plaats vinden.

Wil je lekker op de fiets komen? Dat kan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de tweewieler, maar ook voor auto’s. Voor auto’s wordt het parkeerterrein van de KSE gebruikt. Op Just Dance Outdoor kan alleen betaald worden met munten, die alleen dit jaar geldig zijn. Munten worden verkocht bij de munt-automaten en zijn niet inwisselbaar voor geld. Zorg dus dat je maximaal profiteert en maak al je munten lekker op.

Uit veiligheidsredenen kan er niet in- en uit gelopen worden van het festival terrein. Eenmaal binnen is binnen, eenmaal buiten is buiten en niet meer terug naar binnen.

Just Dance Outdoor

Brabantpark, Etten-Leur

Meer info: www.justdanceoutdoor.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen