Kom shoppen tijdens de jaarmarkt!

Foto: Arto Laros

Aanstaande zondag is het Koopzondag en Jaarmarkt in Winkelhart Etten-Leur. De jaarmarkt wordt voor de negende keer georganiseerd door Arto Laros Attactieverhuur en Entertainment en wordt hierbij ondersteund door Winkelhart Etten-Leur.

Op de Bisschopsmolenstraat, het Raadhuisplein, de Markt, de Oude Bredaseweg en in het Winkelhart vindt u tussen 10.00 uur en 17.00 uur maar liefst 300 marktkramen. Hier kunt u kleding, accessoires, voedingswaren, huishoudelijke artikelen, speelgoed, gadgets en nog véél meer kopen. De kramen worden bemand door lokale handelaren, winkeliers en horecaondernemers van het Winkelhart en zijn een bezoek meer dan waard. De winkels op de Promenade en in het overdekte centrum zijn geopend van 12.00 uur en 17.00 uur.

Naast de kramen staat er een divers programma voor u klaar met spectaculaire activiteiten, zoals straattheater en kinderattracties; leuk voor uw (klein)kinderen. Daarnaast zijn er op het podium van het Raadhuisplein mooie muziek- en dansoptredens. Live muziek en een DJ vindt u bijvoorbeeld op het binnenplein van Het Regiment aan de Bisschopsmolenstraat.

De gemeente heeft vanwege de Jaarmarkt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen genomen, welke met borden zijn aangegeven. De maatregelen gelden op 24 september van 06.00 uur en 20.00 uur.

Mede door de goede weersvoorspellingen, kan het niet anders dan een hele mooie, drukke en gezellige dag worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen