Kom naar de Halloween Shopping Night!

Foto: Winkelhart Etten-Leur

Winkelhart Etten-Leur verandert op vrijdagavond 27 oktober in het griezeligste winkelcentrum voor de hele familie! Profiteer van enorme kortingen en laat u verrassen door de magische en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een Halloweenselfie maakt in het Winkelhart!

Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het Winkelhart. Heksen, spoken en zombies. U mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren u de kriebels? Vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties. Alle winkels in het Winkelhart zullen versierd zijn in stijl om het Halloweengevoel naar Etten-Leur te halen!

Kom tijdens de Halloween Shopping Night in stijl verkleed en doe mee aan de fotowedstrijd. Wat moet je doen? Maak een griezelige selfie of foto in het Winkelhart en deel deze foto via de Facebookpagina van het Winkelhart. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs! Laat weten dat u erbij bent via het Facebookevent!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen