Gericht advies tijdens Parkinson Café

Foto: Parkinson Café Breda

Op vrijdag 27 oktober geven twee professionals tijdens het Parkinson Café Breda praktische tips over het omgaan met de lichamelijke uitdagingen van de ziekte van Parkinson. Denk aan uit bed stappen, aankleden, wandelen, fietsen, eten, sporten, boodschappen doen en huishoudelijke activiteiten. Heb jij (in je omgeving) te maken met deze ziekte? Het Parkinson Café is open van 14:00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) en gevestigd in ‘t Web, Zuringveld 1 te Teteringen.

De professionals van het het Parkinson Café Breda zijn fysiotherapeut Astrid Bink en ergotherapeut Nicolle van Hoof van het Revant Revalidatiecentrum. Vrijdagmiddag bespreken en bekijken zij een aantal dagelijkse activiteiten die mogelijk niet meer zo soepel gaan. Astrid en Nicolle geven praktische tips en trucs om de activiteiten gemakkelijker uit te voeren. Ook komen enkele hulpmiddelen aan bod.

Elke maand open

Het Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen