De tweede editie van de Run-Bike-Walk Etten-Leur

Foto: Pexels

Zondagmiddag 25 maart vindt in Etten-Leur een mooi evenement plaats: de tweede editie van de Run-Bike-Walk Etten-Leur.

Ondersteun AED-netwerk Etten-Leur
Deelnemen kan vanaf 10.00 uur in Winkelhart Etten-Leur. De start en de finish zijn bij Het Witte Paard. En je ondersteunt het goede doel: een ‘24/7’ bereikbaar AED-netwerk in Etten-Leur, altijd en overal een beschikbare AED!

Hardlopen en fietsen over 23, 42 of 65 km (65 km is combi van 23 en 42 km).

  • Vraag kennissen, clubleden, familieleden of collega’s om samen met jou een team te vormen. Dat kan vanaf 2 personen. Schrijf je in als team en verzin een pakkende of ludieke teamnaam!
  • Kies één van de 3 afstanden: 23, 42 of 65 km. Alle routes voeren door het centrum en mooie buitengebied van Etten-Leur.
  • Eén van de teamleden is de zogenoemde vóórfietser. Wanneer het team uit meer dan 2 personen bestaat fietst hij of zij vlak voor het team uit, heeft eventueel eten en drinken bij zich en uiteraard de routebeschrijving. De overige teamleden wisselen elkaar af: steeds loopt 1 lid van het team en fietsen de overige leden. Bij een team van 2 leden wisselen fietser en loper elkaar af. De fietser geeft dan natuurlijk de route aan. Hoe vaak en wanneer je wisselt, kun je als team helemaal zelf bepalen.
  • De starttijd is afhankelijk van je hardlooptempo. Niet iedereen start dus op hetzelfde moment. Maar we willen graag met alle deelnemers feestelijk finishen. Vandaar dat we advies starttijden hebben berekend. Uiteraard zijn deze tijden niet verplicht.

Advies starttijden voor bovenstaande run-bike-run zijn:
Run-bike-run 65 km om 10.00 uur
Run-bike-run 42 km om 12.00 uur
Run-bike-run 23 km om 14.00 uur
Op deze manier ontstaat er in de middag een gezellige slothappening!

Meer informatie op website
Ook kunt u alleen of als bedrijf deelnemen aan de Run-Bike-Walk. Kinderen kunnen op deze dag deelnemen aan een sponsorloop. Meer informatie hierover vindt je op de website.

Voor-inschrijven:
€ 3.50 p.p. voor wandelen;
€ 5.00 voor hardlopen-fietsen;
Kinder-sponsorloop: gratis.

Voor-inschrijven is mogelijk t/m 24 maart 2018.
Inschrijven op de dag zelf kan tot een half uur voor de start van de activiteit in Het Witte Paard.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen