Presentatieavond ‘Geluk in wijk Hooghuis’

Foto: Wijkbelang Hooghuis - studenten Avans

Op woensdag 25 april presenteren studenten van Avans Hogeschool de resultaten van hun project ‘Geluk in wijk Hooghuis’. Alle bewoners van deze wijk zijn van harte uitgenodigd!

Samen gelukkig in wijk Hooghuis

De studenten hebben onderzoek gedaan naar het geluk in wijk Hooghuis. De resultaten delen zij met de bewoners van de wijk op 25 april van 16.00 tot 19.15 uur. Dat doen zij in Brede School De Vleer aan de Kraanvogel 22.

Programma: twee rondes 

Er zijn woensdag twee rondes, waarbij het programma hetzelfde is. De eerste ronde start om 16.00 uur. Na de opening vertelt Annelieke Selbach wat meer over geluk. De studenten presenteren vervolgens de resultaten van het onderzoek. Naar aanleiding hiervan kun je meedenken over de vervolgstappen. Wijkwethouder Jan van Hal sluit de ronde om 17.00 uur af met een kort woordje.

Twee ronde
Wie ’s middags niet in de gelegenheid is, kan ook om 18.00 uur De Vleer binnenlopen. Dan vindt de tweede ronde plaats, met hetzelfde programma. De tweede ronde is om 19.15 uur afgelopen.

Eten en opvang
Tussen de tweede rondes kun je kosteloos een kopje soep met een broodje eten, dus na de eerste ronde of voorafgaand aan de tweede ronde. Voor de kleintjes is er opvang geregeld.

Iedereen uit de wijk is welkom!

Je hoeft je niet aan te melden, maar kunt woensdag gewoon binnenlopen in de hal van De Vleer. Vragen kun je ook per e-mail sturen aan [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen