Jeugdland gaat maandag weer van start!

Foto: Pexels

Over vijf dagen begint Jeugdland 2018 in Etten-Leur. Kinderen kunnen van 16 juli tot en met 2 augustus weer spelen, knutselen en hutten bouwen op Jeugdland. Het programma bestaat uit populaire en bekende activiteiten, maar ook nieuwe dingen.

Tenten & Activiteiten

Op het afgesloten terrein van Jeugdland op de Wipakker staan tijdens het evenement verschillende tenten met hun eigen activiteit. Kinderen zijn vrij om overal in en uit te lopen. Tenten:

  • De Theatertent wordt voornamelijk gebruikt voor binnen activiteiten bij slecht weer. Ook zijn er optredens en dansclinics.
  • Buiten Spelen is het grote terrein voor buitenactiviteiten en een speeltuin.
  • In de Spellentent kun je iedere dag de leukste spelletjes spelen. Je vindt er bijvoorbeeld tafeltennistafels, voetbaltafels en biljarts.
  • Kleuter & Knutseltent.
  • In de Kooktent kan de honger van ieder kind gestild worden, want hier worden de hele dag pannenkoeken gebakken en in de middag is er friet.
  • In de Timmertent kunnen kinderen knutselen.
  • En natuurlijk kunnen kinderen hutten bouwen! Ieder week is er een prijsuitreiking voor de mooiste hut met de bouwers die het beste hebben samengewerkt.
  • Een snoepwinkel met snoepjes voor kleine prijzen en koffie/thee voor ouders die op het terrein bij hun kind blijven.
  • Ouders kunnen terecht in de Oudertent of met hun kind mee een tent in. Dan is het wel staan, want de zitplekken zijn natuurlijk voor kinderen.

Tussen 12:15 uur en 13:00 uur zijn alle tenten gesloten. Er is dan een activiteit buiten voor de kinderen.

Dagprogramma

Elke dag zijn er in de Buiten Spelen en Spellentent wisselende extra activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website van Jeugdland. Er is de hele dag EHBO aanwezig.

Openingstijden en kosten

Eerste 2 weken: maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 16:00 uur.
Derde week: maandag t/m donderdag van 09:00 uur t/m 16:00 uur.

De kosten zijn € 2,50 per kind, per dag. Je koopt je kaartje gewoon aan de kassa op de dag zelf.

Wil je meedoen aan het knotsbal-, trefbal- of voetbaltoernooi, dan moet je jezelf op die dag inschrijven voor 09.30 uur. Ben er dus op tijd bij!

De redactie wenst alle kinderen in Etten-Leur veel plezier op Jeugdland!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen