Brandweerman John de Raaff geridderd

Foto: Marjan Maasdam

Burgemeester mevrouw Miranda de Vries reikte vrijdagavond 16 november een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer John de Raaff. Hij is benoemd tot Lid in Orde van Oranje Nassau.

De uitreiking gebeurde tijdens de Jubileumavond van de Brandweer Midden- en West-Brabant (BMWB) in de brandweerkazerne aan de Wipakker 8 in Etten-Leur.

John de Raaff

“De heer De Raaff heeft als lid van de vrijwillige brandweer een langdurige bijdrage geleverd aan de openbare orde en veiligheid in de gemeente Etten-Leur en omgeving. De onderscheiding markeert de onbaatzuchtige en trouwe inzet van deze vrijwilliger. Door deze inzet toont hij een grote betrokkenheid bij de gemeente Etten-Leur en daarmee bij de samenleving.”

John de Raaff heeft per 1 september van dit jaar afscheid genomen van als vrijwillige brandweerman. Hij heeft 25 jaar met een korte tussenpauze, deel uitgemaakt van de vrijwillige brandweer van de  gemeente Etten-Leur en van de Brandweer Midden- en West-Brabant (BMWB). John de Raaff trad per 16 mei 1990 in dienst van de vrijwillige brandweer van Etten-Leur. Bij de regionalisering is per 1 januari 2010 het brandweerkorps van de gemeente Etten-Leur met een aantal andere brandweerkorpsen samen gegaan tot één brandweerorganisatie: de Brandweer Midden- en West- Brabant (BMWB). John de Raaff kwam vanaf die datum als vrijwillig brandweerman in dienst van deze nieuwe brandweerorganisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen