Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld!

Foto: Pexels

Vliegen, vlammen, ijs en explosies. Bos Theaterproducties brengt alles uit de superheldenfilms naar het theater, met Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld. Een muzikale ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn. Op vrijdag 22 februari komen de Nederlandse superhelden nog een keer samen in Nieuwe Nobelaer om de wereld te redden.

De Liga
De leden van het superheldenteam ‘De Liga’ vormden ooit hét superheldenteam van het land, maar zijn nu al zes jaar uit elkaar. Het zijn van een superheld is in deze tijd namelijk geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Problemen als global warming en inkomensongelijkheid worden nou eenmaal niet door superhelden opgelost. Maar dan maakt er een nieuwe superslechterik zijn entree, ‘De Kosmonaut’, en moet het team de handen weer in ekaar slaan.

Justitia, Ilana, Detlev, Testostero en Joost bundelen opnieuw hun krachten en proberen de Supervillain te verslaan.

In de pers
“Musical over superhelden is een beleving en zit vol vondsten, de special effects (…) een absolute bonus in deze geslaagde productie” – ★ ★ ★ ★ AD
“Humor is de stuwende kracht in superheldenmusical Marvellous – ★ ★ ★ NRC
“De superheldenmusical Marvellous is net zo geweldig als de naam doet vermoeden” – VICE Nederland

Marvellous
Nieuwe Nobelaer Etten-Leur
Vrijdag 22 februari | 20:15 uur | € 28,50
www.nieuwenobelaer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen