Te koop: Putter 42 te Etten-Leur

Foto: Pexels

Keurige tussenwoning te koop in gewilde en geliefde woonwijk ‘Plan Hooghuis’. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers en een diepe tuin op het zuiden.

Begane grond
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 4.21 x 5.12 m groot en is voorzien van een trapkast. Door de raampartijen aan de achterzijde heeft u veel lichtinval in de woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin middels een loopdeur.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde en is ca. 3.13 x 2.94 m groot. De keuken heeft een rechte opstelling met een kunststof werkblad, diverse onderkasten, een 6-pits gasfornuis met oven en een spoelbak. Aan de andere kant heeft u een koelvries/combinatie en een vaste kast met ingebouwde vaatwasser.

1e verdieping
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers, badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 2.74 x 2.09 m en ca. 3.75 x 2.94 m groot. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.12 x 2.94 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.10 x 2.09 m) is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, designradiator, staand closet en een wastafel in meubel.

2e verdieping
Op deze verdieping heeft u een voorzolder waar u de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (HR Nefit, 2015) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur vindt. Tevens geeft de voorzolder toegang tot de 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is ca. 3.85 x 2.94 m groot en voorzien van een dakvenster.

Tuin
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van bestrating, gazon, diverse borders, verlichting, overkapping, een vijverpartij en een stenen berging. Middels een poort kunt u achterom.

Berging
De stenen berging is ca. 2.10 x 3.10 m groot en is voorzien van elektra.

Informatie
Waar: Putter 42 4872 PD Etten-Leur
Vraagprijs: € 207.500 k.k.
Aangeboden sinds 14-02-2019
Makelaar: Agnes Tomesen Makelaardij

Voor meer informatie over deze woning, kijk op Funda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen