Jubileumrit MC Speedy Gonzales 24 maart

Foto: Pexels

MC. Speedy Gonzales bestaat dit jaar 45 jaar en nodigt je daarom hierbij graag uit voor een speciale jubileumrit op 24 maart 2019.

Verschillende routes
De Jubileumrit zal uit verschillende routes bestaan van in totaal 150 km. Iedere route komt weer terug bij het startpunt, Grand Café The Butler, waardoor er een gezellige bedrijvigheid van motorrijders in en om Etten-Leur zal zijn.

Leer andere motorrijders kennen
Je hoeft geen lid te zijn van Motorclub Speedy Gonzales of een andere motorclub om aan deze speciale jubileumrit deel te nemen. Het is juist een gelegenheid om met andere motorrijders kennis te maken uit de omgeving van Etten-Leur. Er wordt gereden in kleine groepjes, maar je mag natuurlijk ook alleen rijden.

Start bij Grand Café The Butler
De start is tussen 10.00 en 17.00 bij Grand Café The Butler aan De Markt 8. Op de markt van Etten-Leur is voldoende parkeerplaats voor jouw motor. Het parkeren zal door de parkeerbegeleiders in goede banen worden geleid.

Gratis
Deelname aan de Jubileumrit is volledig gratis en de routes worden bij de start in je Garmin of TomTom navigatiesysteem geladen.

MC Speedy Gonzales hoopt je te zien bij de Jubileumrit op 24 maart!

Info

  • Datum: 24 maart 2019
  • Start: tussen 10.00u en 17.00u
  • Locatie: Grand Café De Butler, Markt 8, 4875 CE, Etten-Leur
  • Deelname: gratis
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen