Schoonheidsspecialiste in Sint Willebrord

Foto: Cynthetica Beauty

Je voelt je zeker geen nummer bij Cynthetica Beauty aan de Jochems Roemstraat in Sint Willebrord. Cynthia werkt zonder personeel en daardoor staat u in het middelpunt van de belangstelling. Cynthia vindt het belangrijk dat u regelmatig tijd voor uzelf pakt en even afstand neemt van gezin, baan en andere zaken.

In 2011 is Cynthia begonnen als ambulante schoonheidsspecialiste. Een klein jaar later opende ze de deuren van haar schoonheidssalon in Breda. Begin 2019 is haar salon verhuist naar Sint Willebrord.

Behandelingen

Cynthia is een Allround Schoonheidsspecialiste en verzorgt in een ontspannen sfeer lichaams- en gezichtsbehandelingen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in acnebehandelingen. Er is een diverse keuze aan gezichtsbehandelingen. Ook verzorgt Cynthia lichaamsmassages en heeft u een feestje of gaat u trouwen, kan ze uw make-up verzorgen.

Producten

Er word gewerkt met producten van LR Health & Beauty. De producten van LR bieden de optimale dagelijkse verzorging voor iedere huidbehoefte met ingrediënten van de hoogste kwaliteit in combinatie met de modernste recepten. Zo heeft LR een uitgebreide verzorgingslijn met Aloë Vera. De Aloë Vera lijn regenereert, hydrateert, verzacht en beschermt de huid, en dat 100% zonder parabenen en mineraaloliën.

Online afspraak maken

Tegenwoordig kunt u alles online regelen, dus waarom niet een afspraak bij de schoonheidsspecialiste? Via de website www.cynthetica.nl kunt u op de knop ‘direct reserveren’ klikken om online een afspraak in te plannen.

Cadeaubonnen

Is er iemand jarig, heeft deze persoon alles al, en weet u dus niet wat u cadeau moet doen? Geef dan een cadeaubon van de schoonheidsspecialiste. Cynthia verkoopt cadeaubonnen van elk bedrag of kies uit één van de vele behandelingen. Voor ieder wat wils!

Maak snel online een afspraak op www.cynthetica.nl
Of stuur een mail naar [email protected]
Bellen mag natuurlijk ook, dit kan op: 06-48637087

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen