Reserveer op tijd een deeltaxi voor de feestdagen

Foto: Pexels

Deeltaxi West-Brabant gaat per 1 december over op een nieuw nummer om uw ritten te reserveren. Bel vanaf 1 december telefoonnummer 088 – 076 10 00. Het huidige telefoonnummer (0800 – 023 00 33) vervalt begin 2020. Natuurlijk kunt u uw ritten ook via de website of MijnTaxiApp reserveren.

Meer informatie hierover vindt u op de website www.deeltaxi-westbrabant.nl.

Deeltaxi tijdens de feestdagen
Gezellig samen met familie of vrienden de feestdagen doorbrengen? Dat kan, gewoon met deeltaxi.

Wanneer rijdt deeltaxi tijdens de feestdagen?

  • Tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) tot 01.30 uur ’s nachts.
  • Op oudejaarsavond en -nacht rijden deeltaxi’s tot 22.00 uur en tussen 00.45 en 2.00 uur. De deeltaxicentrale bij PZN is bereikbaar op dezelfde momenten dat er gereden wordt.
  • Op nieuwjaarsdag van 07.00 uur tot 01.30 uur.

Wanneer ritten inboeken rondom de feestdagen?
Klanten die hun kerstritten vóór 20 december inboeken, worden op de gewenste tijden vervoerd.

Vanaf 21 december worden geen reserveringen voor kerst aangenomen en bestaat de kans dat PZN geen vervoer meer voor u kan regelen. Dit geldt zeker voor het rolstoelvervoer. Wijzigingen in geboekte ritten kunt u doorgeven tot en met 19 december.

Reserveer uw ritten voor 31 december en 1 januari graag op tijd. Bestel uw deeltaxi voor oudejaarsavond en -nacht in ieder geval vóór 31 december 18.00 uur.

Klanttarieven Deeltaxi West-Brabant 2020
De tarieven voor Deeltaxi West-Brabant zijn gekoppeld aan het provinciale bustarief. Deze tarieven worden jaarlijks verhoogd op basis van prijsontwikkelingen. In de tabel vindt u de voorlopige tarieven voor 2020.

Sociale begeleiders
Sociale begeleiders betalen hetzelfde instaptarief als Wmo-klanten. Afhankelijk van de gemeente betaalt de sociale begeleider één of twee keer het Wmo-kilometertarief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen